News

Cum arată Diana Bart cu două săptămâni înainte să nască?

Cum arată Diana Bart cu două săptămâni înainte să nască?

Mai este foarte puţin timp până când îndrăgita prezentatoare îşi va strânge în braţe primul copil. De aceea, Diana Bart îşi va lua, începând cu săptămâna viitoare, o pauză de o lună şi jumătate, timp în care se va dedica maternităţii şi vieţii ei personale. Aşa arată Diana acum, îmainte cu două săptămâni de naştere Prezentatoarea  emisiunii “Focus Magazin”, de la Prima TV, Diana Bart, arată minunat şi şochează cu silueta sa, deşi este aproape în luna a noua. Vedeta este acum, cu două săptămâni înainte de naştere, la fel de activă precum a fost şi până acum, apărând în studioul “Focus Magazin”( de luni pana joi, la 23:45, pe Prima Tv), şi în această săptămână.

Asta şi pentru că pe timpul sarcinii, Diana n-a luat în greutate decât 12 kilograme. Silueta ei, în afara burticii, nici n-ar da-o de gol că poartă în pântece un copil de aproape 9 luni. La tot pasul e întrebată ce face de arată aşa iar răspunsul ei este mai mereu: “Mie, sincer, mi se pare normal ca în timpul sarcinii să nu renunţi la activităţile normale pe care le ai, să nu te victimizezi, pentru că nu eşti bolnavă, să mănânci la fel de sănătos ca înainte, să te comporţi absolut firesc. Ceea ce am făcut şi eu. Deşi am aproape 36 de ani, nu m-a speriat acest aspect şi m-am comportat extrem de natural. Am renunţat doar la fitness, dar am suplinit activitatea sportivă cu plimbările pe jos şi urcatul scărilor, care ajută pentru o sarcină uşoară şi o naştere, la fel.  În plus, am gândit pozitiv, m-am odihnit, am apelat la relaxare, în fiecare săptămână: masaj, dar şi terapie pregătitoare pentru sarcină şi nastere, care a inclus şedinţe de relaxare, dar şi de conştientizare a acestei minunate perioade, tehnici de pregătire mentală şi respiratorie pentru momentul când voi aduce copilul pe lume, natural.  Iar ca sfat pentru viitoare mămici, din propria experienţă, chiar dacă mai sunt şi etape mai greoaie, trebuie să învăţăm să le controlăm, să nu le lăsăm pe ele să ne conducă, şi aşa vom avea parte de linişte şi ne vom bucura de minunea pe care o purtăm în noi şi căreia îi vom da viaţă.“

Diana se gândeşte încă de pe acum la sănătatea copilului ei

Diana a mărturisit şi că se gândeşte deja sănătatea copilului, motiv pentru care are deja pregătit un kit cu cellule stem. “De acum mă gândesc să fac tot ceea ce trebuie pentru sănătatea şi siguranţa viitorului copilului meu. Nu am stat nicio clipă pe gânduri când a venit vorba să recoltez celule stem. Sunt o adevărată minune, pot salva vieţi. Nu doar a copilului, în cazul unor probleme, dar şi a rudelor. Acum, pusă în postura de mamă, ştiind că dau viaţă copilului meu, chiar nimic nu mai contează decât să ştiu că este bine şi sănătos. Iar dacă medicina a evoluat atât de mult încât să mă poata asigura de asta, voi profita din plin! Chiar mă simt liniştită!“ a declarat frumoasa brunetă.