Lifestyle

Cum arată dieta lui Gisele Bundchen? Ce face pentru a avea o siluetă perfectă la 38 de ani

Cum arată dieta lui Gisele Bundchen? Ce face pentru a avea o siluetă perfectă la 38 de ani

Fostul ”Îngeraş” Victoria`s Secret arată perfect la cei 38 de ani, iar dovada este o fotografie recentă din timpul vacanţei ei în Costa Rica.

În imaginea respectivă, Gisele Bundchen apare într-un costum de baie inedit, format dintr-o pereche de bikini înalţi şi un top alb, transparent. E inutil să spunem că fostul model arată ireproşabil, având abomenul plat, fund tonifiat şi braţe fit.

Cum face, aşadar, Gisele să arate atât de bine? Ei bine, în primul rând, Gisele a mărturisit că la 38 de ani ”metabolismul a încetinit” şi că e ”foarte atentă” la ceea ce mănâncă: ”Eu nu definesc regimul meu alimentar ca fiind o dietă, ci mai degrabă nişte obiceiuri alimentare sănătoase, care îmi permit să-mi menţin ridicat nivelul de vitalitate şi o sănătate mentală încât să fiu productivă şi să am o viaţă plăcută”.

Gisele povesteşte în cartea sa, ”Lessons: My Path to a Meaningful Life”, că a înlocuit ţigările şi cafelele cu un suc verde care conţine ţelină, castravete, jumătate de măr, turmeric, ghimbir şi zeama unei lămâi. Iar în zilele în care este cu adevărat ocupată ori are vreun antrenament intens, îl înlocuieşte cu unul mai puternic, compus din afine, pudră de cacao, seminţe de chia, lapte de nucă de cocos, hrişcă şi seminţe de in.

Cât despre prânz, Gisele preferă salatele verzi cu seminţe şi avocado, ori o supă cremă de mazăre ori legume. Câteodată, mizează şi pe câteva ”spring rolls”, realizate din legume precum avocado, varză, morcovi, castravede şi măr, iar ca sos îl preferă pe cel de tahini. Fostul model admite că evită băuturile şi mâncărurile care îi aduc somnolenţă.

Gisele mai spune şi că dieta ei este bazată în mare proporţie pe legume, fructe şi seminţe. Rareori, preferă fructele de mare ori carne. Evită, însă, peştii mari care conţine o concentraţie mare de mercur. Când vine vorba despre dulciuri, Gisele nu mănâncă alimente care conţin zahăr. Desertul ei favorit conţine un amestec de avocado şi nucă de cocos. Dar nu spune nu unei îngheţate ori vreunui mousse făcut în casă cu avocado, banane şi pudră de cacao.

 

Modifică Setările