News

Cum arată Esmeralda la 52 de ani. Leticia Calderon, o viaţă marcată de drame

Cum arată Esmeralda la 52 de ani. Leticia Calderon, o viaţă marcată de drame camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Cine nu îşi aminteşte de Leticia Calderon, actriţa cu ochii verzi  pe care o urmăream în serialul "Esmeralda"? Povstea tinerei care se naşte oarbă, dar reuşeşte să îi cucerească pe toţi din jurul ei şi să obţină dragostea lui Jose Armando a făcut la vremea respectivă înconjurul lumii.

Dacă în telenovelele în care a apărut a cunoscut fericirea după fiecare etapă grea, în viaţa reală, Leticia s-a izbit mai mult de dezamăgiri.

Actriţa a aflat la o oră după naştere că băiatul pe care şi-l dorise atât de mult, Luciano, suferă de Sindromul Down. Trăirile ei nu au mai fost niciodată la fel, chiar dacă, la trei luni după acest episod, Leticia a rămas din nou însărcinată şi a născut un copil perfect sănătos, Carlos.

A renunţat  la toate proiectele şi timp de opt ani s-a dedicat familiei. S-a reîntors  în seriale după ce soţul ei, avocatul Juan Collado, s-a aruncat în  braţele unei alte actriţe Yadhira Carillo, şi a părăsit-o.

De atunci, şi-a dedicat viaţa copiilor ei. Despre îngerul din viaţa ei, aşa cum l-a numit pe fiul ei, Luciano, actriţa a scris şi o carte. „Nu sunt scriitoare, dar am vrut să împart cu voi toţi minunata experienţă de a avea un fiu cu sindromul Down. Multe persoane cred că este un chin, dar vă asigur că nu e deloc aşa", spunea Calderon.

Şi ca şi cum toate astea nu ar fi fost de ajuns. În 2012 un camion intră în maşina în care se deplasa cu cei doi copii. Sunt răniţi toţi trei, dar, ca prin minune, scapă cu viaţă.

A suferit mult, iar dragostea nu a mai fost o prioritate în viaţa ei. Leticia a ezitat să îşi mai lege viaţa de cineva. „Viaţa mea este perfectă şi fără un bărbat alături. Desigur, că mi-ar plăcea să am un partener care să mă siguranţă, dar, cu siguranţă, nu este ceva care să-mi provoace insomnii.  Am doi bărbaţi acasă, Carlo şi Luciano, copiii mei, care mă fac să mă simt împlinită ”, a spus Leticia pentru revista TVyNovelas. De asemenea, actriţa a mai spus că continuă să creadă în dragoste  „M-am născut pentru a oferi şi a primi dragoste. În viaţa mea există multe persoane care pur şi simplu mă adoră. Cred că şi rottweiler-ul meu meu face asta ”, mărturisea actriţa.

Deşi are doar 52 de ani, Leticia Calderon pare mult mai bătrână, semn că toate aceste drame au marcat-o iremediabil.

 

Comentarii

Modifică Setările