Vedete

Cum arată familia lui Carlton Banks din Prinţul din Bel Air? Ce au în comun prima şi a doua lui soţie?

Cum arată familia lui Carlton Banks din Prinţul din Bel Air? Ce au în comun prima şi a doua lui soţie? camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Poate că numele Alfonso Ribeiro nu vă spune prea multe.

Cu toate acestea, suntem siguri că mai toţi îi ştiu personajul din serialul Fresh Prince of Bel Air, tocilarul Carlton Banks, vărul lui Will Smith, cel care îl interpreta pe eroul principal.

Ei bine, Alfonso, un actor născut din părinţi originari din Trinidad şi Tobago, a ajuns astăzi la 48 de ani şi încă se mai menţine în atenţia media, datorită participării lui în emisuni de tip reality show. Mai mult, fostul Carlton a reuşit chiar să câştige o ediţie a emisiunii de succes Dancing with The Stars, alături de o dansatoare profesionistă.

Personal, Alfonso Ribeiro stă destul de bine. După o scurtă căsătorie cu actriţa Robin Stapler, între 2002 şi 2006 (foto jos), în urma căreia a rezultat o fetiţă, Ribeiro s-a mai căsătorit o dată. 

În 2012, acesta a mers la altar alături de Angela Unkrich, o scriitoare blondă cu ochi albaştri şi figură de model. Angela i-a mai dăruit lui Alfonso încă trei copii, doi băieţi şi o fată, cea din urmă împlinind luna trecută un an. 

Interesantă predilecţia lui Alfonso către femeile caucaziene, blonde, mai exact...

Foto: Instagram