News

Cum arată familia lui Celine Dion? Uite cât de mult au crescut gemenii artistei!

Cum arată familia lui Celine Dion? Uite cât de mult au crescut gemenii artistei!

NEW YORK, NY - JULY 22: Singer Celine Dion is seen coming out of the "Today Show"on July 22, 2016 in New York City. (Photo by Raymond Hall/GC Images)

Îndrăgita artistă ne-a dat rara ocazie să intrăm în familia ei. Ieri, Celine Dion a sărbătorit-o pe mama sa, Theresa, motiv pentru care a postat pe reţelele de socializare un prim cadrul familial. Mama artistei a împlinit 90 de ani Fanii artistei au avut o adevărată surpriză, ieri! Cântăreaţa a postat pe contul ei de Instagram o imagine surprisă la aniversarea de 90 de ani a mamei sale. ”Ce privilegiu e pentru noi să te mai avem în preajmă! La mulţi ani, mamă! Te iubim!”, a fost mesajul plin de dragoste care a însoţit inedita fotografie.

În imaginea repectivă, mama solistei apare înconjurată de toţi copiii săi, nepoţi şi alte rude apropiate. O familie numeroasă, după cum ştim, dat fiind faptul că Celine Dion a fost la  naştere cel de-al 14-lea copil al Theresei. Între timp, însă, unii dintre ei şi-au pierdut viaţa...

Întreaga familie a solistei

În fine, cert e că ne bucurăm s-o vedem pe Celine Dion în sânul familiei sale, fericită şi împlinită. Şi ne mai bucurăm să-i vedem pe gemenii Eddy şi Nelson, acum în vârstă de şase ani şi jumătate, dar şi pe adolescentul René-Charles Angelil (16 ani).

foto: Instagram