News

Cum arată familia lui Puya? Ce soţie frumoasă are cântăreţul

Cum arată familia lui Puya? Ce soţie frumoasă are cântăreţul camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Cântăreţul de hip-hop este în atenţia publicului de peste 15 ani, însă puţini sunt cei care ştiu că Puya este un soţ devotat şi un tată implicat. Asta şi pentru că artistul încearcă să-şi ţină familia departe de lumina reflectoarelor.

Deşi pe scenă afişează o atitudine dură, sfidătoare, în spatele uşilor închise Puya este un soţ iubitor şi un tată implicat în viaţa celor trei copii ai lui. De altfel, sunt rare ocaziile în care Puya împărtăşeşte cu fanii internauţi imagini din viaţa lui privată ori cu cei trei copii ai lui.

Chiar şi pe soţia sa, Melissa, o ţine departe  de ochii răutăcioşi ai lumii. E drept, chiar Melisa e cea care preferă să stea în spatele camerelor de filmat, lăsându-şi soţul să acapareze atenţia tuturor. Vorbind despre faptul că se afişează rar cu familia sa, Puya a mărturisit că o face pentru siguranţa micuţilor lui şi că petrece, într-adevăr, timp cu ei: ”Da, mai mergem în parc cu ei. Am timp să stau cu ei. Mereu îmi fac timp pentru ei”.

Cât despre femeia cu care e căsătorit încă din 2011, Puya are numai cuvinte de laudă. La nunta mea, când preotul ţinea predica, a zis la un moment dat: „bărbatul să îi fie cap femeii”. Doar că am auzit o babă din spate şoptind: „Şi femeia gâtul”. mare dreptate avea”, declara, la un moment dat, Puya.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tot in familie !

A post shared by PUYA (@puya_dragos) on

De altfel, toţi au sesizat cât de frumoasă este Melisa Gărdescu, deşi sunt puţine ocaziile în care aceasta iese în oraş alături de celebrul ei soţ ori apare la concertele lui.

Modifică Setările