News

Cum arată familia „preşedintelui Fitz“ din serialul Scandal

Cum arată familia „preşedintelui Fitz“ din serialul Scandal

Alături de partenera din serial, Kerry Washington În vârstă de 56 de ani, actorul care îl interpretează pe fascinantul preşedinte al Statelor Unite în serialul de mare succes în America, „Scandal“, are o viaţă de familie tihnită şi într-o oarecare măsură, foarte discretă.

Căsătorit de 29 de ani cu aceeaşi femeie, designerul Jane Michelle Musky (62 de ani) , Tony Goldwyn (pe care îl mai ştiţi, probabil, şi din filmul Ghost, în care a jucat rolul rivalului lui Patrick Swayze) este şi tatăl a două fete de vârste adulte.

sotia lui tony Clipboard01
Jane, soţia lui Tony, astăzi
tony si jane
Jane şi Tony în tinereţe

Este vorba despre Anna Musky-Goldwyn şi Tess Frances Goldwyn. Din păcate, se ştiu foarte puţine lucruri despre cele trei femei din viaţa lui Tony, soţia acestuia, în special, apărând foarte rar în public, alături de el.

Tony+Goldwyn+Anna+Musky+Goldwyn+Divergent+Q_MbzwM87TEl
Alături de fiicele lui, Anna şi Tess

Jane Musky are, de altfel, şi un aspect mult mai modest decât al soţului ei, un tip cât se poate de chipeş şi în formă pentru vârsta lui. Nu acelaşi lucru se poate spune şi despre partenera lui de viaţă, judecând după această fotografie.

De altfel, de cele mai multe ori, Tony apare la evenimentele publice alături de una dintre cele două fete ale lui, lucru care duce la confuzii neplăcute, căci mulţi consideră că însoţitoarea în cauză e soţia şi nu fiica.