News

Cum arată femeia care îi poartă în pântece copilul lui Kim Kardashian

Cum arată femeia care îi poartă în pântece copilul lui Kim Kardashian

Kim Kardashian West: Easter 2017 Supplied by Instagram.com/face to face

Acum câteva săptămâni, Kim a confirmat ceea ce toată lumea bănuia: urmează să devină mamă a treia oară! Însă, surpriză!, nu Kim e cea care poartă sarcina, ci o mamă surogat. Ei bine, zilele trecute, paparazzi au surprins-o în imagini pentru prima dată pe respectiva femeie. În familia lor va mai veni o fetiţă Kim Kardashian urmează să devină mama unei fetiţe, care va veni pe lume graţie unei mame surogat. Femeia în cauză a fost ţinută departe de lumina reflectoarelor până acum, încercând să-i protejeze intimitatea. Din păcate, paparazzi au reuşit să surprindă primele cadre cu femeie care le va aduce pe lume lui Kanye şi lui Kim cel de-al treilea copil.

În imaginile respective, femeia de culoare a fost surprinsă făcând diverse cumpărături în suburbiile Californiei. Femeia însărcinată era îmbrăcată în colanţi şi un top albastru, care îi dezvăluia burtica deja crescută, şi se afla la bordul unui bolid de lux, pus, cel mai probabil, la dispoziţia ei de către celebra starletă.

Momentan, se zvoneşte că femeia o va aduce pe lume pe micuţa cuplului în apropierea Crăciunului. Alte detalii legate de naştere nu au fost date publicităţii, rămâne, aşadar, să aflăm ce nume va purta cel de-al treilea născut al cuplului Kanye-Kim, şi ce rol va mai juca mama surogat în viaţa micuţei după naşterea ei.

Ea e mama surogat al celui de-al treilea copil al starletei

Kim şi Kanye mai au doi copii: North West (4) şi Saint West (1 an şi 11 luni).

Modifică Setările