News

Cum arată femeia care putea să-i fie soţie lui Mihai Bendeac? Au fost logodiţi, dar l-a părăsit şi acum este mămică

Cum arată femeia care putea să-i fie soţie lui Mihai Bendeac? Au fost logodiţi, dar l-a părăsit şi acum este mămică camera-retro icon Vezi galeria 13 poze

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai cunoscuţi burlaci din România, fiind curtat intens de fel şi fel de femei. Cea mai recentă relaţie oficială pe care a avut-o a fost cu Roxana Vancea, însă în trecut el a avut şi alte iubite celebre.

Una dintre cele mai importante relaţii a celebrului comediant a fost cea cu Andreea Vasile, o actriţă care şi-a ţinut viaţa personală cât mai departe de ochii publicului. După ce l-a părăsit pe Mihai Bendeac, ea şi-a găsit marea dragoste, însă nu a vrut deloc să spună cine este bărbatul cu care se iubeşte. Mai mult decât atât, Andreea Vasile a rămas însărcinată şi a născut în mare secret.

La sfârşitul lunii octombrie, paparazzi de la Spy News au surprins-o însă pe actriţă în timp ce îşi plimba bebeluşul prin oraş, însă ea a postat şi pe reţelele de socializare câteva fotografii în care apare alături de micuţ.

Andreea Vasile a studiat la U.N.A.T.C. Bucureşti, lucrează la Teatrul Metropolis şi a apărut, printre altele, în serialul „Umbre“.

Mai multe fotografii pot fi văzute în GALERIA FOTO

Modifică Setările