News

Cum arată femeia pe care Cătălin Măruţă a iubit-o înainte s-o întâlnească pe Andra? Era foarte îndrăgostit de ea

Cum arată femeia pe care Cătălin Măruţă a iubit-o înainte s-o întâlnească pe Andra? Era foarte îndrăgostit de ea camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

După atâţia ani lângă Andra, nimeni nu se gândeşte că celebrul prezentator de televiziune ar fi avut o viaţă amoroasă activă înainte să-şi întâlnească aleasa inimii. Ei bine, aflaţi că acesta s-a iubit timp de doi ani cu o altă femeie cunoscută!

Cu câţiva ani s-o întâlnească pe mama copiilor lui, Cătălin Măruţă a fost într-o relaţie cu producătoarea emisiunii sale de pe TVR 2. Iulia lucra alături de el, aşa că de la amiciţie la iubire n-a fost decât un pas. Culmea e că, la rândul ei, Iulia avea partea ei de faimă, fiind fiica jurnalistului Ovidiu Ioaniţoaia.

Din păcate, relaţia dintre Cătălin Măruţă şi Iulia Ioaniţoaia n-a rezistat decât doi ani şi câteva luni, vestea despărţirii lor fiind publică atunci când prezentatorul a apărut în videoclipul Andrei, ”Băieţii şi Fetele ce vor”. Acela a fost şi momentul, de altfel, când Andra şi Măruţă şi-au confirmat relaţia amoroasă.

Cât despre Iulia, aceasta şi-a văzut de cariera sa, deşi a fost profund, chipurile, întristată de separare. De-a lungul timpului, Cătălin Măruţă a refuzat să vorbească despre relaţia de iubire pe care a trăit-o lângă Iulia, însă n-a ascuns niciodată că au format un cuplu.

foto: Facebook

Modifică Setările