News

Cum arată ferma la care se mărită astăzi Keira Knightley?

Cum arată ferma la care se mărită astăzi Keira Knightley?

Actriţa britanică şi iubitul ei au ales să facă schimb de jurăminte într-un cadru boem din sudul Franţei, mai precis în Provence, la propria fermă a actriţei.

Într-o atmosferă idilică, pur franţuzească, cu vie, livadă de măslini şi plantaţii de lavandă, Keira Knightley (28) şi James Righton (29), solistul trupei rock The Klaxons, sunt gata să spună “Da” în faţa preotului.

Familia actriţei, care s-a îngrijit îndeaproape ca toate pregătirile să fie întocmai cum şi-a dorit mireasa, au transformat ferma (cu 8 dormitoare, care ar valora 3 milioane £ pe piaţa imobiliară) într-un loc primitor pentru cei 100 de invitaţi care vor asista weekendul acesta la fericitul eveniment.

De entertainment, se vor ocupa, cum era de aşteptat, colegii de trupă ai mirelui. Iar nunta se anunţă a fi una mai mult casual (aşa cum, de altfel, a şi promis Keira), având în vedere hamacul roşu de mari dimensiuni amplasat ieri în curte şi marchiza albă sub care, cel mai probabil, se vor ospăta mesenii, după câte au reuşit să observe vecinii curioşi.

Şi tot de la ei aflăm că tinerii însurăţei au comandat vreo 120 de vin vechi din regiune, Chateau Minuty, foarte apreciat şi de vecinii Angelina Jolie şi Brad Pitt, proprietarii unui somptuos conac din secolul al XVII-lea, care sunt aşteptaţi să sosească la nuntă.

Dacă tot vorbim despre invitaţi speciali, ei bine şi Sienna Miller este o prezenţă aşteptată, cu atât mai mult cu cât ea şi Keira sunt foarte bune prietene.

Oricum, toţi invitaţii cu ştaif, chiar dacă puţini la număr, au fost rugaţi să sosească separat, pentru a nu atrage atenţia paparazzilor şi pentru ca totul să se desfăşoare în linişte, fără evenimete neplăcute.

Foto: Reuters, Daily Mail

Comentarii

Articole asemănătoare

FOTO Oscar 2014 – cine a luat aurul?

Filme

FOTO Oscar 2014 – cine a luat aurul?

Anul acesta, s-au duelat nume grele ale ecranului, iar producţiile intrate în competiţie pentru marele trofeu au adunat cele mai bune critici. Mulţi au pariat pe DiCaprio, care însă n-a fost nici anul acesta printre câştigători, însă alte premii au fost destul de previzibile. „And the Oscar goes to…“

FOTO Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu, vacanţă romantică

News

FOTO Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu, vacanţă romantică

Prezentatorul Kanal D şi-a rezervat o vacanţă doar pentru el şi frumoasa lui soţie, fără copii, pe care au petrecut-o pe Coasta de Azur, un concediu binemeritat după un sezon încărcat la „WowBiz“.

News

Recunoşti vedetele?

Dacă ar fi private de banii şi timpul pe care-l au la dispoziţie pentru a avea grijă de corpul lor, celebrităţile n-ar mai fi la fel de aranjate şi de arătoase. Le-ai recunoaşte în ipostaza de oameni obişnuiţi?

Keira Knightley se căsătoreşte în weekend-ul acesta

News

Keira Knightley se căsătoreşte în weekend-ul acesta

La un an de la anunţarea logodnei lor, actriţa britanică şi iubitul ei vor face schimb de jurăminte într-un cadru boem din sudul Franţei.

Gossip

Ce fac Angelina şi Brad de Crăciun?

Nu, nu fac nuntă acum, dar nici nu vor să stea acasă. Află unde vor să plece şi cum se vor distra cei doi actori de aceste Sărbători.

News

Keira Knightley s-a logodit

Încă o frumuseţe hollywoodiană a decis să-şi ia la revedere de la burlăcie şi să se înscrie pe lista vedetelor care-şi planifică nunta anul acesta.