News

Cum arată ferma la care se mărită astăzi Keira Knightley?

Cum arată ferma la care se mărită astăzi Keira Knightley?

Actriţa britanică şi iubitul ei au ales să facă schimb de jurăminte într-un cadru boem din sudul Franţei, mai precis în Provence, la propria fermă a actriţei.

Într-o atmosferă idilică, pur franţuzească, cu vie, livadă de măslini şi plantaţii de lavandă, Keira Knightley (28) şi James Righton (29), solistul trupei rock The Klaxons, sunt gata să spună “Da” în faţa preotului.

Familia actriţei, care s-a îngrijit îndeaproape ca toate pregătirile să fie întocmai cum şi-a dorit mireasa, au transformat ferma (cu 8 dormitoare, care ar valora 3 milioane £ pe piaţa imobiliară) într-un loc primitor pentru cei 100 de invitaţi care vor asista weekendul acesta la fericitul eveniment.

De entertainment, se vor ocupa, cum era de aşteptat, colegii de trupă ai mirelui. Iar nunta se anunţă a fi una mai mult casual (aşa cum, de altfel, a şi promis Keira), având în vedere hamacul roşu de mari dimensiuni amplasat ieri în curte şi marchiza albă sub care, cel mai probabil, se vor ospăta mesenii, după câte au reuşit să observe vecinii curioşi.

Şi tot de la ei aflăm că tinerii însurăţei au comandat vreo 120 de vin vechi din regiune, Chateau Minuty, foarte apreciat şi de vecinii Angelina Jolie şi Brad Pitt, proprietarii unui somptuos conac din secolul al XVII-lea, care sunt aşteptaţi să sosească la nuntă.

Dacă tot vorbim despre invitaţi speciali, ei bine şi Sienna Miller este o prezenţă aşteptată, cu atât mai mult cu cât ea şi Keira sunt foarte bune prietene.

Oricum, toţi invitaţii cu ştaif, chiar dacă puţini la număr, au fost rugaţi să sosească separat, pentru a nu atrage atenţia paparazzilor şi pentru ca totul să se desfăşoare în linişte, fără evenimete neplăcute.

Foto: Reuters, Daily Mail