Vedete

Cum arată fetele de la Spice Girls în cea mai recentă şedinţă foto, la 18 ani de la destrămare?

Cum arată fetele de la Spice Girls în cea mai recentă şedinţă foto, la 18 ani de la destrămare?

Este oficial. Spice Girls s-au întors! E drept că nu în formulă completă, căci Victoria Beckham nici nu vrea să audă de vreo reuniune şi este de neînduplecat.

Nici chiar pentru una care înseamnă un turneu cu şase concerte vara viitoare, toate în Marea Britanie, deci în niciun caz ceva care să-i dea peste cap programul.

Celelalte patru fete sunt, însă, entuziasmate. Este vorba despe Mel B, 43 de ani, Emma Bunton, 42 de ani, Geri Horner, 46 de ani, şi Mel C, 44 de ani, toate acestea postând clipuri pe conturile lor oficiale de Twitter şi Facebook în care au confirmat turneul, unul care va începe pe 1 iunie 2019, în Manchester.

 

Chiar şi Victoria a participat la această campanie media, postând pe Instagram că le urează succes şi distracţie plăcută fostelor ei colege de trupă. 

Mai mult, fostele fete picante au participat la un shooting nou, special pentru a marca revenirea lor, iar una dintre fotografii a fost deja postată pe contul oficial al trupei Spice Girls. 

Trebuie să recunoaştem că, deşi au depăşit (unele cu mult) prefixul celor 40 de ani, aceste patru fete încă arată extraordinar, după cum stă dovadă cea mai actuală fotografie cu ele, cea aleasă şi pentru afişul turneului.