News

Cum arată fiica cea mare a regizorului Roman Polanski?

Cum arată fiica cea mare a regizorului Roman Polanski?

CANNES, FRANCE - MAY 25: Director Roman Polanski and actress Emmanuelle Seigner attend the 'La Venus A La Fourrure' Photocall during the 66th Annual Cannes Film Festival on May 25, 2013 in Cannes, France. (Photo by Vittorio Zunino Celotto/Getty Images)

Nu este prea uşor să fii copilul lui Roman Polanski, mai ales în zilele acestea. În zilele acestea în care legendarul regizor este acuzat de o nouă femeie, actriţă Renate Langer (61 de ani), că a violat-o pe când aceasta avea doar 15 ani, în reşedinţa acestuia de la Gstaad (Elveţia). Roman Polanski şi soţia sa, actriţa Emmanuelle Seigner O fi adevărat sau nu, lăsăm justiţia să se pronunţe, însă nu putem să ne întrebăm ce-o fi în sufletul copiilor lui Polanski, în condiţiile în care tatăl lor a fost acuzat de viol de nu mai puţin de patru femei.

Regizorul de origine poloneză are doi copii, Morgane Polański (24) şi Elvis Polanski (19), rezultaţi din căsnicia cu actriţa franceză Emmanuelle Seigner, care-i stă alături regizorului de 84 de ani încă din anul 1989.

Morgane Polanski
Fiica cea mare a lui Polanski are 24 de ani

Fiica cea mare a celor doi, Morgane, este la rândul ei o actriţă cu o carieră promiţătoare, jucând cel mai recent în serialul Vikings. În trecut, frumoasa Morgane a jucat în nu mai puţin de trei filme regizate de tatăl său, Pianistul, Oliver Twist şi The Ghost Writer.

Anul viitor, fiica lui Roman va juca alături de Jonathan Rhys Meyers în filmul The Aspern Papers. Ceea ce înseamnă că, deocamdată, numele Polanski mai mult o ajută decât s-o încurce.

Foto: Getty Images

Modifică Setările