News

Cum arată fiica lui Mihai Gâdea? Este clasa a-XII-a şi seamănă cu mama ei

Cum arată fiica lui Mihai Gâdea? Este clasa a-XII-a şi seamănă cu mama ei camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Mihai Gâdea nu şi-a prezentat familia la TV, dar el a făcut-o celebră pe fiica sa în mediul online. Maisha seamănă mult cu mama ei. 

Jurnalistul Mihai Gâdea apare seară de seară la TV, la Antena 3, acolo unde prezintă o emisiune urmărită de zeci de mii sau sute de mii de români. Acesta a fost întotdeauna discret în ceea ce priveşte viaţa personală. Nu a vorbit prea des despre soţie, despre părinţi sau despre cea care îl face fericit zilnic: fiica lui, Karina Maisha. 

Dacă la TV nu o aduce prea des, Mihai Gâdea a prezentat-o tuturor fanilor săi pe Maisha în mediul online, pe Facebook şi pe Instagram. Prezentatorul a încărcat mai multe imagini cu fiica, iar mulţi urmăritori au crezut că s-a pozat alături de soţie. 

Da, Karina Maisha s-a transformat într-o tânără frumoasă, cu trăsături deosebite. Pare că seamănă destul de mult cu mama ei. Acum, Maisha este în clasa a-XII-a şi curând va merge la facultate. 

La 12 ani, fiica lui Mihai Gâdea avea un talent deosebit la muzică

La doar 12 ani, fata jurnalistului de la Antena 3 avea deja propriul videoclip lansat pe YouTube. Ea era eleva liceului Cervantes din Bucureşti, iar piesa a lansat-o împreună cu o prietenă a sa.

„Karina, fetiţa mea, avea o săptămână când s-a întâlnit cu Eva. Au copilărit frumos şi au aşteptat 12 ani ca să ne povestească visul lor, acum împlinit. Împart cu voi această piesă superbă şi bucuria copilăriei lor“, dezvăluia în urmă cu ani de zile Mihai Gâdea.

Foto: Instagram

Modifică Setările