Vedete

Cum arată fiica lui Tom Cruise şi a lui Katie Holmes la 15 ani. Este o adevărată domnişoară fermecătoare

Cum arată fiica lui Tom Cruise şi a lui Katie Holmes la 15 ani. Este o adevărată domnişoară fermecătoare camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Katie Holmes şi Tom Cruise îşi aniversează fiica, o adevărată domnişoară, care a ajuns la 15 ani. Nu mai arată deloc aşa!

Timpul trece atât de repede. Actriţa Katie Holmes a pregătit chiar şi o aniversare virtuală, pe Instagram, în onoarea fiicei sale, Suri, care a ajuns la frumoasa vârstă de 15 ani.

Iată ce i-a scris Katie:

”La mulţi ani minunaţi, scumpa mea! Te iubesc!” şi a completat cu un colaj de fotografii alb-negru cu fiica sa pe care o are cu actorul Tom Cruise. ”Nu pot să cred că ai făcut deja 15 ani.”

Suri a fost văzută în New York, alături de un grup de prietene, sărbătorindu-şi ziua de naştere.

Au mâncat îngheţată, au râs, au vorbit şi s-au fotografiat. Sărbătorita a primit şi un frumos buchet de flori.

Suri Cruise seamănă leit cu mama sa, Katie Holmes. De ziua sa a purtat o ţinută lejeră, în jeans denim cu talie joasă, tricou alb, geacă neagră de piele şi pantofi sport.

Anul trecut, din cauza pandemiei, Katie i-a organizat petrecerea de 14 ani acasă. Şi atunci i-a scris pe Instagram: ”Sunt binecuvântată să fiu mama ta. Fie ca anul ce vine să fie incredibil.”

Katie are 42 de ani, iar Tom 58. În 2006 s-au căsătorit şi în acelaşi an au devenit părinţii lui Suri. Apoi au divorţat în 2012.

Tom mai are doi copii cu Nicole Kidman: Isabella, în vârstă de 28 de ani şi Connor, de 26 de ani.

Iubitul actual al lui Katie Holmes este Emilio Vitolo, un restaurator.

Sursă foto: Profimediaimages

Comentarii

Modifică Setările