Lifestyle

Cum arată fiica lui Van Damme! Bianca îi moşteneşte mişcările

Cum arată fiica lui Van Damme! Bianca îi moşteneşte mişcările camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Jean-Claude Van Damme, 59 de ani, este renumit la nivel mondial datorită uimitoarelor sale abilităţi în artele marţiale şi flexibilităţii nemaiîntâlnite. Acum, fiica sa, Bianca, a ţinut să le arate tuturor că i-a moştenit calităţile.

Legendarul actor belgian a realizat multe filme în perioada anilor ’80 -’90, care au urmăritori până în zilele noastre. Cascadoriile şi acrobaţiile sale vor rămâne de poveste. Acum fiica sa îi calcă pe urme şi demonstrează că flexibilitatea e o trăsătură de familie.

Bianca Van Damme are 29 de ani, o frumuseţe aparte, dar şi mult talent. Ba mai mult, vrea să îşi clădească o carieră şi în cinematografie. Fiica actorului este extrem de populară pe reţelele de socializare. Acum a postat pe pagina ei de Instagram un videoclip uimitor. În filmuleţ, Bianca uimeşte cu mişcările şi întinderile flexibile nebuneşti, care te poartă cu gândul la celebrul ei tată.

Mama Biancăi este Gladys Portugues, fost culturist profesionist. Acum, dacă luăm în considerare că tânăra este fiica unui artist în artele marţiale şi a unei sportive, abdomenul plat şi muşchii puternici de pe braţe şi picioare nu ar trebui să fie o surpriză pentru nimeni.

Van Damme s-a căsătorit prima oară cu culturista Gladys Portugues în 1987, dar mariajul nu a durat decât cinci ani. Cei doi şi-au reunit destinele în 1990, iar iubirea lor nu s-a frânt nici astăzi.

 

 

Modifică Setările