Interviu

Cum arată fiicele lui Mutu provenite din mariajul cu Consuelo? Fostul fotbalist e în vacanţă în Republica Dominicană

Cum arată fiicele lui Mutu provenite din mariajul cu Consuelo? Fostul fotbalist e în vacanţă în Republica Dominicană camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Cine spunea că nu poate exista o relaţie de prietenie între doi foşti? Dar între fosta soţie şi actuala? Oricum ar fi se înşela, iar Mutu tocmai a dovedit asta.

Fostul fotbalist se află într-o vacanţă în Republica Dominicană, alături de actuala soţie, Sandra. Cei doi au mers chiar la fosta soţie a lui Mutu acasă, în Republica Dominicană, pentru ca acesta să peatreacă timpul în familie, alături de cele două fiice ale sale.

Toată distracţia a fost documentată pe reţelele de socializare, Mutu neferindu-se să pună fotografii atât cu actuala soţie, cât şi cu cele două fetiţe ale lor. Adriana şi Maya au crescut şi sunt superbe. Cele două au moştenit-o atât pe Consuelo la trăsăturile fizice, cât şi pe Adi Mutu.

Amintim că Adrian Mutu s-a căsătorit a treia oară în 2016, cu Sandra. Anterior, el a fost căsătorit cu Consuelo Mutu, alături de care are două fetiţe, dar şi cu Alexandra Dinu (2001-2004), cu care are un băiat.

Modifică Setările