Fashion

Cum arată fiicele vedetelor pe catwalk FOTO

Cum arată fiicele vedetelor pe catwalk FOTO camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

Monica Davidescu şi fiica ei, Dora

Mai multe celebrităţi au acceptat provocarea de-a prezenta colecţia de rochii mini me "La vie en rose" alături de fiicele lor.

Designerul vestimentar Luiza Willems a lansat colecţia de rochii mamă-fiică "La vie en rose", în cadrul Festivalului Romanian Fashion Philosophy FW 18|19, organizat la Ambasad’Or Events Otopeni.

La vie en rose » este o colecţie unică atât prin culoare, croi şi materialele folosite, precum şi prin faptul că ţinutele au fost prezentate de zece femei de excepţie, alături de fiicele lor: Monica Davidescu, Diana Bart, Livia Dilă, Diana Bişinicu, Letiţia Pescariu, Oana Voiculeţ, Andreea Paul, Alice Năstase-Buciuta, Daniela Palade Teodorescu.

Colecţia „La Vie en Rose” cuprinde ţinute pentru evenimentele elegante la care participă doamnele alături de copiii lor, precum baluri, nunţi, botezuri, reuniuni de familie sau alte petreceri cu un cod vestimentar elegant. Pentru a transpune pe podium viaţa în roz, Luiza Willems a folosit în creaţiile sale materiale precum matase naturală, voal-uri, dantelă şi tulle.

„Am desenat schiţele şi am ales materialele astfel încât colecţia să fie unitară şi să vorbească despre frumuseţe, armonie, poftă de viaţă. Fiecare ţinută a fost realizată în funcţie de pesonalitatea doamnei care a purtat-o în final pe podium. Este vorba despre zece femei de excepţie, fiecare fiind un icon în industria ei”, spune Luiza Willems.

Potrivit Luizei Willems, această colecţie vorbeşte despre relaţia specială pe care o au mamele cu fetiţele lor: „Fetiţele vor să-şi imite mămicile în orice. Nu cred că e mămică pe lume care să nu-şi fi văzut pantofii purtaţi prin casă de picioruşe de copil, colierele atârnând la gâtul micuţelor. Şi eu am moştenit de la mama simţul estetic şi ea este cea care, acum 3 ani, a cusut primele fustiţe mamă-fiică pentru afacerea pe care o începeam. De aceea, colecţia "La Vie en Rose" este dedicată mamei mele, Elena.”

Modifică Setările