News

Cum arată fiul adolescent al actriţei Sarah Jessica Parker? James are 16 ani şi e foarte apropiat de mama sa

Cum arată fiul adolescent al actriţei Sarah Jessica Parker? James are 16 ani şi e foarte apropiat de mama sa camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Puţini ştiu că eroina serialului ”Sex and the city” este mamă a trei copii. Ea şi soţul ei, Matthew Broderick, îl au pe James, în vârstă de 16 ani, dar şi pe gemenele Tabitha şi Marion, de 9 ani.

În ciuda faptului că părinţii lor au o viaţă publică, cei trei vlăstari au fost ţinuţi departe de lumina reflectoarelor. Acum, însă, că James s-a mărit şi e, practic, un adolescent, el pare să nu mai fie atât de deranjat de atenţia celor din jur şi îşi însoţeşte părinţii chiar şi la evenimente publice.

Cel mai recent, l-am văzut pe James la un meci de-al echipei New York Knicks, unde a mers alături de tatăl lui, Matthew Broderick. Înalt şi carismatic, adolescentul de 16 ani pare să fi luat trăsături fizice de la ambii părinţi.

Ce e şi mai simpatic e că din postările lui de pe reţelele de socializare ne-am dat seama că este foarte apropiat de părinţii lui. James postează multe cadre alături de mama sa, Sarah Jessica Parker, în diferitele vacanţe de familie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌊Muchrois🌊

A post shared by James Broderick (@jwbr0derick) on

Modifică Setările