News

Cum arăta Fuego în urmă cu 25 de ani! "De acum înainte lumea va arăta altfel şi noi vom fi alţii"

Cum arăta Fuego în urmă cu 25 de ani! "De acum înainte lumea va arăta altfel şi noi vom fi alţii" camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Aflat acasă, în izolare, Fuego a făcut un popas în trecut. Artistul a privit cu nostalgie către vremurile în care încerca, timid, să îşi construiască o carieră.

"Văd că-i deja o modă pe internet să ne reîntoarcem în trecut, prin fotografii. Mereu am spus că amintirile de cândva sunt cele care ne ghidează şi ne dau un rost în viaţă. Practic, ne raportăm la trecutul nostru şi ne dăm seama că am ajuns în statutul de azi trecând prin mai multe etape. Şi e frumos să vedem cum am evoluat, cum am trecut prin viaţă, fără să avem regrete şi fără să ne pară rău de acţiunile pe care le-am făcut, asta pentru că suntem suma tuturor momentelor şi clipelor pe care le-am trait. Aşa că iată-mă, mai jos, tânăr, acum vreo 25 de ani, la început de drum, cu speranţa pe chip, cu dorinţa de a reuşi şi cu nenumărate vise în buzunar! Anii au trecut şi nu cred, zic eu, că m-am schimbat prea tare! Vă doresc linişte şi nu uitaţi să staţi în casă şi să vă antrenaţi mintea!", a scris solistul pe o reţea de socializare.

Artistul şi-a reamintit că în urmă cu 15 ani vizita Veneţia, iar astăzi italienii se luptă cu suferinţa.

"De acum înainte lumea va arăta altfel şi noi vom fi alţii. Dar amintirile le vom păstra şi ne vor ghida cumva mai târziu, chiar dacă vorbim de ani distanţă şi de vremuri apuse. Şi nu e cazul să fim nostalgici, ci mai degrabă să privim cu încredere că am avut lucruri frumoase şi vom construi şi de acum încolo altele. Păstrăm astfel mintea limpede, cu pozitivitate, o emoţionăm şi ne regăsim cumva, în marea de stări şi sentimente pe care le trăim! Mai jos sunt eu, chiar dacă-i greu de crezut, acum vreo 15 ani, în Veneţia, în Piaţa San Marco! Sper să treacă şi Italia cu bine peste asta, să se regenereze şi să putem revedea acele locuri superbe!"

Modifică Setările