News

Cum arăta Gabriela Firea la debut, când era reporter în Bacău? Trecutul mai puţin ştiut al Primarului General al Capitalei

Cum arăta Gabriela Firea la debut, când era reporter în Bacău? Trecutul mai puţin ştiut al Primarului General al Capitalei camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

Gabriela Firea apare zilnic pe micul ecran, funcţia sa de Primar General al Capitalei o obligă să iasă la conferinţe, să informeze cetăţenii despre starea oraşului. Dar cum arăta ea la debut? Cum a devenit cunoscută publicului larg?

De la reporter, la prezentatoare TV, la om politic, iar, mai apoi, la Primar General al Capitalei. Care e trecutul mai puţin ştiut al Gabrielei Firea? Gabriela Firea, actualul primar al Bucureştiului, şi-a început cariera în presă în 1990, ca reporter la săptamânalul „Pur şi simplu“ din Bacău. A venit apoi Bucureşti, unde a lucrat la Cotidianul Azi.

Se ştie că aceasta a fost redactor-prezentator la Radio Contact, iar în perioada până în 1999 a lucrat la Televiziunea Română ca realizator de reportaje economice, în special financiar–bancare, editor–prezentator al emisiunii „Jurnal”, realizator-moderator al emisiunii „Ediţie Specială” şi Realizator-moderator al rubricii „Ştirea Zilei”, scrie libertatea.ro. 

Gabriela Firea a fost şi consilier pentru relaţii publice şi imagine a premierului Mugur Isărescu, iar în perioada februarie-decembrie 1999 şi purtător de cuvânt al Guvernului şi Secretar de Stat, şef al Departamentului pentru Comunicare din cadrul Guvernului Mugur Isărescu.

În 2001 a intrat în trustul de presă Intact, condus de Dan Voiculescu A fost redactor şi prezentator al emisiunii „Observator”, precum şi realizator al emisiunii „Săptămâna Financiară” la Antena 1 şi a l emisiunii „Ştirea Zilei” la Antena 3.

Gabriela Firea a făcut apoi un pas neaşteptat. Aceasta a intrat în politică, în PSD, în 2012.

Gabriela Firea, despre viaţa personală

Gabriela Firea este căsătorită cu Florentin Pandele din septembrie 2010, cei doi au împreună doi copii. Recent au sărbătorit 10 ani de la nuntă. Au ales să bifeze acest eveniment în familie, alături de cei apropiaţi. “Încredere, trăiri, pasiune, îngrijorare, fericire, nopţi albe, fluturi în stomac, framântări, îmbrăţişări...într-un cuvânt : VIAŢĂ!”, aşa arată pentru Gabriela Firea bilanţul acestor ani."

Florentin Pandele a cerut-o în căsătorie pe Gabi Firea după trei săptămâni de relaţie. "Pe Gabi am cunoscut-o fiind invitat la câteva emisiuni la Antena 3. Ea a venit la înmormântarea tatălui meu, eu am fost la Răsvan. Am invitat-o să vizităm catedrala din Voluntari, mi-a spus că are rău de înălţime. Până la urmă a venit. Pe catedrală mi-a spus că s-a întâmplat ceva cu ea. Am ţinut-o de mână şi i-am dat curaj. În acel moment s-a deschis o mică portiţă în relaţia noastră. Apoi am început să-i trimit mai multe sms-uri. Iniţial nu mi-a răspuns la ele, dar am fost insistent", declara Florentin Pandele la Antena1.

Foto: Capturi TV, Facebook, arhivă

Modifică Setările