News

Cum arată Geanina Ilieş la trei ani după ce a plecat din televiziune!

Cum arată Geanina Ilieş la trei ani după ce a plecat din televiziune!

Frumoasa vedetă a lăsat pupitrul ştirilor Antena 1 pentru a fi antreprenor.

Timp de 15 ani, Geanina Ilieş a fost o prezenţă continuă la pupitrul ştirilor, în special la jurnalele de ştiri ale Antenei 1. Deşi perioada activitaţii pare scurtă, în lumea televiziunii se poate vorbi de o carieră, pe care frumoasa prezentatoare a ”îngheţat-o” pentru debutul său într-o zonă profesională total diferită: un debut ateprenorial de succes având în vedere că satisfacţia propriei afaceri, un salon de remodelare estetică, o ţine încă departe de tentaţia de a fi iar întâlnită prin intermediul micilor ecrane.

Chiar dacă a trecut o bună perioada de la ieşirea sa din galeria vedetelor de televiziune, am regăsit-o pe Geanina Ilieş (33 ani) tot în centrul atenţiei, la un eveniment de top în high-life-ul românesc, lansarea în România a IQOS3 şi IQOS 3 Multi, dispozitivele datorită cărora milioane de oameni din întreaga lume au renunţat la consumul de ţigări convenţionale. La fel de frumoasă ca în perioada când strălucea la pupitrul ştirilor de weekend al Antenei 1, Geanina Ilieş mărturiseşte că îi place mult ceea ce face, că se descurcă bine, ba chiar are de gând să se extindă şi nu ascunde faptul că a avut ceva oferte în ultimii ani, de la posturi de la câteva posturi de televiziune, pentru a se întoarce la munca ce a făcut-o una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune.

”Am vrut să fac o schimbare în viaţa mea, mi-am dorit o schimbare, am zis că pot să fac mai mult pentru mine. Sigur, m-a ajutat mult experienţa acesta în televiziune, am strâns multe idei şi asta m-a ajutat foarte mult în ceea ce priveşte promovarea salonului, comunicarea cu clienţii etc. Am avut curajul să fac o schimbare şi am calculat totul foarte bine”, spune Geanina Ilieş despre noua sa imagine, aceea de femeie de afaceri.

Material realizat cu sprijinul IQOS.