Vedete

Cum arată Ilinca Vandici fără machiaj. Prezentatoarea are 33 de ani şi e într-o formă de invidiat

Cum arată Ilinca Vandici fără machiaj. Prezentatoarea are 33 de ani şi e într-o formă de invidiat camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Ilinca Vandici este una dintre cele mai iubite prezentatoare din România. Nu s-a ferit de ochii publicului ei, s-a afişat fără machiaj, aşa cum e ea atunci când se trezeşte dimineaţa. 

Apare aproape zi de zi la TV, are o viaţă de familie intensă, un băieţel pe care îl iubeşte nespus, dar niciodată nu uită de îngrijirea ei mai ales că ochii telespectatorilor sunt des aţintiţi asupra ei. Ilinca Vandici apare la "Bravo, ai stil" şi mereu dă dovadă de eleganţă, de noutate, de inspiraţie. Poartă outfituri moderne, neaşteptate, gândite în detaliu. O echipă are alături de ea, o echipă care nu o dezamăgeşte. 

Ilinca Vandici apare mereu machiată, mereu aranjată, cu ochii bine conturaţi. Aşa îşi pune trăsăturile în evidenţă, aşa apare pe micul ecran! În mediul online, prezentatoarea de la Kanal D nu s-a ferit să arate tuturor aşa cum e ea atunci când se trezeşte dimineaţa. Ilinca Vandici a apărut complet nemachiată.

La 33 de ani, aceasta are un ten luminos, fără urmă de riduri sau imperfecţiuni. Priviţi imaginile în galeria foto. 

Ilinca Vandici, declaraţii neaşteptate: "Mi s-a întâmplat să întreţin un bărbat, şi nu o dată, ci de două ori!"

Invitată la OK!TV, gazda show-ului "Bravo, ai stil!" de la Kanal D a făcut dezvăluiri picante pe care chiar nu le intuiam. Căci Ilinca Vandici, o frumuseţe naturală din showbizul autohton, deşi a avut mulţi pretendenţi, a avut puţine relaţii, notabile şi de suflet.

Ilinca Vandici a avut şi iubiţi pe care i-a întreţinut. "S-a întâmplat şi asta, dar lumea nu ştie şi nu e o problemă. Când era vorba de iubire, de înţelegere şi de respect, nu mă deranja treaba asta. Mi se părea absolut normal ca dacă eu muncesc şi am posibilitatea să te ajut, te ajut fără probleme, că tu poate ai o pasă proastă sau o perioadă. Şi mi s-a întâmplat asta, chiar de două ori!"

Foto: Facebook, Instagram