News

Cum arată în prezent Oana Mareş, prezentatoarea emisiunii „It`s show time”?

Cum arată în prezent Oana Mareş, prezentatoarea emisiunii „It`s show time”?

Am cunoscut-o pe micile ecrane, în rolul gazdei emisiunii ”It`s show time”, difuzată pe Antena 2, dar şi prin prisma faptului că, la acea vreme, era soţia simpaticului actor Augustin Viziru. Ei bine, de la divorţ, dar şi de când nu mai e pe micile ecrane, au trecut câţiva ani, timp în care superba Oana Mareş a marcat câteva evenimente importante în viaţa ei. Oana Mareş Oana Mareş este astăzi o femeie împlinită! Are o relaţie fericită cu Dragoş Săbăreanu, bărbatul alături de care a devenit mamă acum cinci ani, şi a lăsat în urmă agitaţia showbizului şi lumina reflectoarelor. Cei care o urmăresc pe reţelele de socializare ştiu deja că Oana este într-o perioadă bună din viaţa sa, în care toate sunt tihnite şi bine aranjate, dar şi faptul că-n tot acest timp s-a implicat în afacerea iubitului său, ”Glassworks” (o companie care produce elemente de mobilier din sticlă). Cu băieţelul ei

Totuşi, în câteva postări de pe Facebook, Oana a dezvăluit că pregăteşte o nouă producţie Antena Stars. E vorba despre emisiunea ”Descoperă-ţi frumuseţea”, care va avea premiera în această toamnă, iar Oana Mareş are un loc în echipa de producţie.

Va lua parte la proiectul „Descoperă-ţi frumseţea”

Iar dacă e să trecem la un capitol mai superficial, trebuie să precizăm că Oana arată mai bine ca oricând, bucurându-se de o siluetă bine antrenată în sala de fitness. De altfel, fosta prezentatoare postează des pe conturile ei de socializare fotografii şi video-uri în care apare făcând sport. Pesemne, pilates-ul e sportul care o ţine în formă şi care o ajută să învingă trecerea timpului. Haideţi să vedem, aşadar, câteva fotografii recente cu frumoasa Oana Mareş!

Pe Oana o găsiţi pe Facebook şi pe Instagram!