News

Cum arată în realitate Dorel din „Las Fierbinţi“? Mihai Rait Dragomir este schimbat total faţă de rolul din serial

Cum arată în realitate Dorel din „Las Fierbinţi“? Mihai Rait Dragomir este schimbat total faţă de rolul din serial camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

O ţară întreagă îl ştie ca Dorel din „Las Fierbinţi“, însă actorul Mihai Rait Dragomir este mult mai mult decât atât. Este actor, cântăreţ, face stand up comedy şi are multe alte calităţi.

După cum o spune chiar el în show-urile de stand up comedy, Mihai Rait Dragomir este considerat cam pămpălău de mulţi oameni pe care îi întâlneşte pe stradă. Asta deoarece lumea confundă personajul cu omul. Cu toate acestea, el face haz de necaz şi răspunde mereu cu umor glumelor pe care lumea le face cu şi despre el.

În vară, atunci când se filma cel de-al 14-lea sezon al serialului „Las Fierbinţi“, Mihai Rait Dragomir a vorbit în emisiunea lui Măruţă de la Pro TV despre personajul său. „Dorel la fel de prost e, nu şi-a revenit. Prost la modul că vrea el să fie prost. El este sclipitor. Tot cămăşile alea le am, pantalonii din sezonul întâi, ăia de război“, a spus actorul.

Tot în acest an, el a devenit tăticul unui băieţel perfect sănătos, Alexandru Mihai, iar vestea l-a făcut să petreacă alături de Bobonete şi de alţi prieteni. Cea care i-a dăruit primul copil este Ana Maria, o blondă care i-a devenit soţie în urmă cu mai bine de un an.

În anul 2015, Mihai Rait Dragomir şi-a încercat norocul şi la „Vocea României“, acolo unde a făcut parte din echipa Loredanei Groza şi a ajuns până în semifinale. La proba audiţiilor pe nevăzute, el a reuşit să întoarcă trei din patru scaune: Loredana Groza, Smiley şi Marius Moga.

„Băi, nu te recunosc fără pantalonii ăia“, i-a spus Marius Moga, care a fost completat de Loredana: „Acum îmi dau seama ce bine arăţi“. După ce a ajuns în echipa ei, Loredana Groza a avut un nou mesaj pentru Dorel din „Las Fierbinţi“: „Semeni cu Dan Spătaru la voce. Aveam nevoie de cineva ca tine la mine în echipă. I love you“.

Chiar dacă lumea îl opreşte pe stradă şi îi pune întrebări doar despre Dorel din „Las Fierbinţi“, Mihai Rait Dragomir este total schimbat faţă de rolul din serial, iar acest lucru poate fi văzut în GALERIA FOTO.

Modifică Setările