News

Cum arată, în realitate, nevasta lui Firicel din ”Las Fierbinţi”? E total schimbată FOTO

Cum arată, în realitate, nevasta lui Firicel din ”Las Fierbinţi”? E total schimbată FOTO camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

În serialul difuzat de postul de televiziune PRO TV, actriţa joacă rolul soţiei lui Firicel, nu tocmai fidelă ori devotată acestuia. Dar v-aţi întrebat vreodată cum arată actriţa în viaţa de zi cu zi?

Ei bine, în primul rând, numele actriţei este Liliana Mocanu, deşi în serialul care a făcut-o celebră publicului larg nu deţine niciun nume, decât apelativul de ”soţie a lui Firicel”. În realitate, actriţa este una vechime în teatrul românesc, făcând parte din echipa de actori ai teatrului de revistă ”Constantin Tănase”. Liliana Mocanu a împlinit de curând 50 de ani de exitenţă şi 30 de ani de vechime în ale actoriei. A sărbătorit pe scenă, aşa cum ştie cel mai bine, alături de colegii de-o viaţă.

Vorbind despre viaţa personală, actriţa a povestit colegilor de la Click.ro că este fericită pentru tot ce i se întâmplă pe plan personal şi că are o fiică de 12 ani.  „Fiica mea, Ana, a făcut 12 ani, e născută în aceeaşi lună cu mine şi e curcubeul din viaţa mea. Sunt fericită că mama are 83 de ani şi tata 88 de ani şi sunt bine, sănătoşi. Sunt împlinită sufleteşte şi am timp să le fac pe toate deşi am un program extrem de încărcat. Nu ştiu ce va veni, nu vorbesc niciodată despre proiectele mele înainte de a se realiza şi sunt superstiţioasă. Viaţa mea a luat o altă întorsătură acum opt ani când am intrat în echipa serialului «Las Fierbinţi» şi de atunci lucrăm împreună. Acum suntem în pauză, dar vom începe în curând filmările sezonului 16 al serialului”, a povestit actriţa Liliana Mocanu.

Modifică Setările