Royals

Cum arată invitaţia la nunta lui Nicolae al României cu Alina-Maria Binder

Cum arată invitaţia la nunta lui Nicolae al României cu Alina-Maria Binder

Numărătoarea inversă a început pentru cuplul princiar, care va face pasul cel mare duminica aceasta, la Sinaia.

Nepotul Regelui Mihai are emoţii în apropierea căsătoriei religioase, drept dovadă şi mesajele pe care le postează pe pagina sa personală de socializare: "5 zile până mă căsătoresc cu cea mai frumoasă fată!", a notat în urmă cu câteva ore pe Facebook.

Şi, în aşteptarea marelui moment, fostul Principe ne oferă detalii despre organizarea nunţii. Astfel, după ce am aflat programul desfăşurării evenimentului, de la intrarea în biserică şi până a doua zi, la depunerea de flori la monumentul din Sinaia, acum Nicolae şi Alina-Maria au făcut publică şi formatul invitaţiei pe care l-au trimis atât rudelor, cât şi prietenilor şi invitaţilor lor din ţară şi străinătate.

Din câte vedem, invitaţia a fost trimisă în urmă cu luni bune, poate chiar la începutul anului, de vreme ce data la care trebuia confirmată prezenţa de către invitaţi a fost 15 iulie.

Totodată, în subsolul invitaţiei este menţionat şi dress-code-ul evenimentului: rochie de zi şi pălărie pentru femei; uniformă, ţinută elegantă de zi sau costum de zi pentru bărbaţi.

De bună seamă, vom asista la un eveniment elegant, cu accente retro-royale, pe care România nu l-a mai văzut de multă vreme. Iar ieşirea la balconul Cazinoului Sinaia, locul recepţiei nunţii, îi va da acel aer de la marile case regale.

Modifică Setările