News

Cum arată Irina Tănase, la o lună de la despărţirea de Liviu Dragnea. Tânăra este aproape de nerecunoscut

de admin

Cum arată Irina Tănase, la o lună de la despărţirea de Liviu Dragnea. Tânăra este aproape de nerecunoscut camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Anul 2022 vine cu schimbări pentru Irina Tănase. Tânăra de 29 de ani a publicat câteva imagini pe contul său de socializare şi pare că şi-ar fi adus îmbunătăţiri de ordin estetic.

Nimic nefiresc în dorinţa unei femei de a schimba ceva după o despărţire. Ea pare să fi apelat la injecţii cu acid hialuronic în zona feţei, pentru buze mai pline, umplerea ridurilor nazolabiale şi definirea pomeţilor. De altel, aceste intervenţii sunt foarte în vogă în rândul vedetelor, după cum arată click.ro.

Chiar dacă la un moment dat se discuta inclusiv de căsătorie în cuplul Liviu Dragnea (59 de ani) – Irina Tănase, se pare că informaţiile primite de fostul preşedinte PSD legate de iubita sa nu l-au încântat şi a decis să pună capăt poveştii de iubire, după ce când a ieşit din închisoare declara că se grăbeşte să ajungă la femeia care îl aşteaptă.

Explicaţiile Irinei se pare că nu au fost credibile pentru fostul politician şi cei doi au pus capăt relaţiei de 8 ani în decembrie 2021, în ciuda faptului că Irina neagă vehement acuzaţiile de infidelitate care au apărut inclusiv în presă.

”Despărţirea de Liviu este cel mai dureros moment pe care l-am trăit până acum. Ne leagă o poveste de 8 ani, în care i-am fost fidelă, l-am sprijinit necondiţionat şi n-au existat fapte de care să mă ruşinez. La vârsta mea, 29 de ani, n-am puterea să lupt singură împotriva unor neadevăruri. Am sentimentul amar că nu mă pot apăra, atâta vreme cât Liviu nu este dispus să mă asculte. Despărţirea dintre noi a fost bruscă.

Mi-a trimis, într-o noapte, un SMS şi ulterior nu l-am mai putut contacta. Pesemne că m-a blocat. Mă doare că n-a avut încredere în mine şi a hotărât să încheiem această poveste fără să-i pot dovedi că se înşală”, a declarat Irina Tănase la sfârşitul anului trecut.

Pentru tânără viaţa merge mai departe, aşa cum se observă şi din fotografiile postate şi are o alură copilărească şi jucăuşă.

Foto: Instagram

 

Comentarii

Modifică Setările