News

Cum arăta iubirea vieţii lui Keanu Reeves? Femeia a pierit într-un accident, iar actorul nu şi-a revenit niciodată

Cum arăta iubirea vieţii lui Keanu Reeves? Femeia a pierit într-un accident, iar actorul nu şi-a revenit niciodată camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Despre Keanu Reeves şi activitatea lui actoricească s-ar putea spune multe, însă mult mai impresionantă este povestea lui de viaţă. Să vedem, aşadar, cum arăta femeia pe care a pierdut-o şi pe care n-a încetat s-o iubească nicicând...

Este unul dintre cei mai discreţi actori de la Hollywood, apărând pe covorul roşu doar la premierele filmelor lui. Iar atunci când nu filmează ori nu-şi promovează peliculele, Keanu Reeves este ca o stafie, pe care nimeni nu ştie s-o localizeze. Mai mult de atât, duce o viaţă cât se poate de modestă, locuind într-un apartament micuţ şi conducând o maşină Honda.

Ce-l face pe unul dintre cei mai de succes actori hollywoodieni să aibă un astfel de stil de viaţă? Convingerea că nu partea materială a vieţii e cea care te face fericit. O ştie prea bine, dat fiind faptul că, deşi are o avere estimată la 360 de milioane de dolari, actorul nu a mai fost fericit de mai bine de 19 ani. Ce s-a întâmplat în anul 2000? Marea lui iubire, Jennifer Syme, a dispărut în urma unui accident rutier tragic.

Întâmplarea a fost cu atât mai devastatoare pentru Keanu cu cât, cu un an înainte, copilul lor se năştea mort. Vorbind despre această durere, dar şi despre de ce nu va mai avea niciodată o relaţie amoroasă, Keanu a declarat: ”În 1998, am cunoscut-o pe Jennifer Syme. Ne-am îndrăgostit la prima vedere şi, în 1999, Jennifer era însărcinată cu fiica noastră. Din păcate, la opt luni, copilul nostru s-a născut fără viaţă. Am fost devastaţi de moarte ei şi, într-un final, relaţia noastră a luat şi ea sfârşit. Un an şi jumătate mai târziu, Jennifer a murit într-un accident de maşină. De atunci, am evitat relaţiile serioase sau să am copii”.

Jennifer Syme, la rându-i actriţă, avea doar 28 de ani când a pierit în urma unui accident rutier. În noaptea de 1 spre 2 aprilie 2001, Jennifer părăsea o petrecere găzduită de Marilyn Manson la bordul unui Jeep Grand Cherokee. Din nefericire, la un moment dat, actriţa a pierdut controlul autoturismului şi a intrat într-un şir de maşini parcate pe bulevardul Cahuenga din Los Angeles. Impactul i-a fost fatal, mai ales că-n organismul actriţei s-a găsit o cantitate uriaşă de diverse substanţe ilegale.

Modifică Setările