Vedete

Cum arată Iulia Albu în costum de baie! Criticul de modă are aproape 40 de ani şi o siluetă de invidiat

Cum arată Iulia Albu în costum de baie! Criticul de modă are aproape 40 de ani şi o siluetă de invidiat camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Ne-am obişnuit să o vedem pe Iulia Albu în fel şi fel de ipostaze, de rochii extravagante, cu machiaje stridente, dar nu am văzut-o până acum în costum de baie. La aproape 40 de ani, criticul de modă s-a fotografiat în ipostaze neaşteptate. Se mândreşte cu silueta sa, cu fizicul său la aproximativ 11 ani de când a născut. 

Acum ceva vreme, Iulia Albu stârnea o mulţime de reacţii când apărea fie la evenimente, fie la emisiuni televizate cu o găină pe umăr. Era vorba despre animalul său de companie de care avea mare grijă, de care era foarte ataşată. Şi cu declaraţiile sale făcea furori, nu numai cu apariţiile. Vedeta a spus mereu ce a gândit, chiar dacă a fost des criticată dur de unele vedete de la noi. 

Iată că acum, de o bună perioadă de timp, parcă am făcut cunoştinţă cu o altă Iulia Albu. A renunţat la machiajele excentrice, este mult mai naturală la apariţiile sale şi des apare în fotografii pe reţelele de socializare complet nemachiată. Are un chip superb, fără riduri sau imperfecţiuni. Acelaşi lucru putem spune şi despre corpul său. Are aproape 40 de ani şi are silueta unui fotomodel. Cum reuşeşte?

Luna august e perioada în care avem posibilitatea să le vedem pe vedete la mare, cu mai puţine haine decât de obicei. Iată că şi Iulia Albu a pozat în costum de baie. Vedeta s-a afişat recent şi a uimit. Este foarte slabă, are un abdomen de invidiat. Posibil să urmeze o dietă şi să facă mult sport. E clar că se preocupă mult de felul în care arată. Priviţi imaginile chiar în galeria foto!

Iulia Albu, despre viaţa la 39 de ani

Iulia Albu, într-o postare pe Facebook, a dezvăluit ce a învăţat până la 39 de ani, din experienţele prin care a trecut. "Până la aceasta vârsta pot spune ca am învățat câteva lucruri. 1. Plantele vii cu siguranța nu sunt specialitatea mea. Dovada clara, Pinul uscat din spatele meu. Il țin, încă, pentru ca din același pământ a răsărit o Buruiana cu superbe flori roz de care m-am îndrăgostit iremediabil. 2. Nimeni nu îți poate dicta ce decizii sa iei. Cu toate acestea, sunt momente când este bine sa asculti sfaturile părinților tai. 3. ESTE ÎNTOTDEAUNA Ok sa fii TU. Chiar dacă ai soarele in ochi si nu vei face cele mai reușite fotografii. 4. Viața fără putina drama devine o comedie proasta. Si mie nu mi-au plăcut niciodata comediile proaste. 5. Broccoli-ul nu este leguma mea. Astăzi vreau doar sa va mulțumesc pentru ca îmi sunteți aproape. De mâine, pregătiți-va de spam cu fotografii cocoțată pe tocuri, cu coroane, pene, găini si curci.", a scris vedeta.

Foto: Facebook, Instagram

Modifică Setările