News

Cum arată Jennifer Garner la 48 de ani? Actriţa a făcut senzaţie într-un parc din Los Angeles

Cum arată Jennifer Garner la 48 de ani? Actriţa a făcut senzaţie într-un parc din Los Angeles camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Jennifer Garner pare că a găsit secretul tinereţii. Celebra actriţă a ieşit într-un parc din Los Angeles, alături de căţelul său, şi a făcut furori.

Simpatica Jennifer s-a afişat într-o ţinută sport, care îi flata silueta: colanţii negri îi evidenţiau musculatura perfect lucrată. Alături de multe alte actriţe trecute de 45 de ani, şi Jennifer Garner ne dovedeşte că optimismul, sportul şi alimentaţia sănătoasă ne ajută să oprim timpul sau măcar să curgă mai lent.

Ţinuta actriţei a fost completată de o pereche de pantofi sport gri şi o bluză neagră cu inserţii gri. Nu a lipsit nici masca de protecţie, de culoare neagră, dar şi ochelarii de soare.

Vedeta producţiei ”Yes Day” îşi ţine părul prins într-o coadă de cal când iese în parc, pentru a se simţi cât mai confortabil.

Superba Jennifer a petrecut o zi grozavă în parc alături de fiul său în vârstă de 9 ani, Samuel, dar şi cu o prietenă şi fiul şi căţelul acesteia.

Căţeilor li s-a permis să alerge liberi, să se joace şi să se bucure alături de oameni de acea zi minunată şi însorită.

Garner mai are doi copii, din căsătoria cu celebrul actor Ben Affleck. Violet, în vârstă de 15 ani şi Seraphina, 12. Aceştia nu au participat la plimbarea în natură.

Deşi actriţa arată foarte bine, cu partea sentimentală nu excelează. Întrebată recent dacă mai are de gând să se mărite, Jenny a mărturisit că această perspectivă a devenit pentru ea foarte îndepărtată.

Comentarii

Modifică Setările