News

Cum arăta Jennifer Lopez în copilărie, înainte să devină celebră. Vedeta a postat o imagine rară, în braţe la tatăl său

Cum arăta Jennifer Lopez în copilărie, înainte să devină celebră. Vedeta a postat o imagine rară, în braţe la tatăl său camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Jennifer Lopez era adorabilă şi în copilărie. Presa mondenă o cunoaşte pe mama sa, Guadalupe, însă prea puţini îi ştiu tatăl.

Cum duminica trecută a fost Ziua Tatălui, şi J Lo a postat o fotografie care te topeşte, pur şi simplu, cu tatăl său. La descriere, diva a scris: ”Tati, nu sunt suficiente cuvinte pentru a descrie cât însemni pentru mine. Te iubesc pentru totdeauna, în toate felurile, necondiţionat.”

Fanii au fost încântaţi de surpriză şi au apreciat gestul divei. Mulţi au găsit similarităţi cu el, iar mulţi urmăritori i-au complimentat pe amândoi.

Jennifer este al doilea copil din cei trei ai cuplului David and Guadalupe Rodriguez. Părinţii vedetei au divorţat în 1990, după 33 de ani de căsnicie. Jennifer are o soră mai mare, Leslie, care este cântăreaţă de operă, şi o soră mai mică, Lynda, jurnalist şi scriitoare.

Părinţii lui Jennifer locuiesc la New York, unde starul a şi crescut. David, tatăl, a lucrat ca tehnician pentru computere, în timp ce Guadalupe a fost casnică şi a avut grijă de cei trei copii.

Foto: Instagram

Comentarii

Modifică Setările