News

Cum arată Jojo în costum de baie! Actriţa se află în vacanţă pe litoral FOTO

Cum arată Jojo în costum de baie! Actriţa se află în vacanţă pe litoral FOTO camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Jojo poate trece cu uşurinţă proba costumului de baie. Actriţa afişează pe litoral un corp bine tonifiat, ca de adolescentă. Frumoasa blondă a îmbrăcat un costum de plajă negru, ce lăsa la vedere un tatuaj, şi a atras multe priviri.

Jojo a reuşit să scape de kilogramele acumulate în timpul sarcinii mâncând la ore fixe.  „După perioada de alăptare, am ţinut o dietă, mâncam la ore fixe. Acum nu pot să menţin acelaşi ritm sănătos, însă celor care îşi doresc să piardă kilograme şi să rămână aşa, să nu existe acel efect de yo-yo, le recomand din toată inima această cură minune. Naşa fiicei mele mi-a spus să o încerc, pentru că la teatru slăbiseră mulţi cu ea, şi aşa a fost”, ne-a mărturisit Jojo. 

Actriţa şi soţul său, Paul Ipate, împreună cu cei doi copii se află în aceste zile în vacanţă, la Sf Gheorghe. “Dimineţi cu aer sărat de mare. Libertate. Valuri înspumate şi plaja cacao cu lapte. Zora şi Achim fericiţi ca doi pescăruşi care şi-au deschis larg aripile. 

Zora mă strigă de fiecare dată când mă aşez: <<Mami! Hai şi tu mami!>> E atâta fericire şi speranţă în glasul ei încât nu o pot refuza niciodată. Alergăm nestingherite pe plaja fără direcţie şi fără oprelişti. Zora îmi împrumută din energia ei şi mă face să mă simt ca atunci când eram şi eu copil. Ce sentiment minunat: îmi retraiesc copilaria prin ochii copiilor mei! Ce poate fi mai frumos pe lume?’’, a scris Jojo pe Facebook.

Actriţa recunoaşte că nu s-a simţit atât de bine nici în sejururile de peste graniţă şi că şi-a regăsit inspiraţia. “Nu m-am mai simţit de multă vreme atât de calmă, de liniştită şi de bine cum m-am simţit în zilele acestea de vacanţă. Există locuri magice în ţara noastră care ne aşteaptă să le descoperim la momentul potrivit. Am înţeles încă o dată că ecoturismul ni se potriveşte cel mai bine ca familie. Ne place mâncarea proaspătă, bio, gătită autentic. Până şi Achim a spus: “aici e mâncarea excelentă!”. Apusurile sunt ca cele pe care le-am văzut în filme, iar limonada de zmeură sau soc o minunăţie pentru zilele de vară. 

Ieri ne-a vizitat o barză. În fiecare zi copiii sunt în braţe cu puii de pisică pe care i-am descoperit în spatele pensiunii. Atâta pace şi natura plină de farmec m-au reîncarcat cât pentru un an întreg. Mă gândesc să revin şi să scriu sau să mă reapuc de pictat. E pur şi simplu altceva. Sper să vă inspire şi pe voi la fel de tare dacă vă gândiţi să treceţi prin Sf. Gheorghe”.

 

Modifică Setările