News

Cum arată Julia Ormond, frumoasa actriţă din "Legendele toamnei", la 53 de ani

Cum arată Julia Ormond, frumoasa actriţă din "Legendele toamnei", la 53 de ani

1STNITE-CTIT-CT-1147

Era una dintre cele mai frumoase actriţe din anii '90 şi i-a fermecat pe toţi în filmul care a făcut-o celebră, "Legendele toamnei" (1994).

A jucat alături de Brad Pitt în celebra producţie care a câştigat Premiul Oscar pentru cea mai bună imagine, în calitate de iubită, dar şi în filmul "The Curious Case of Benjamin Button" (2008). Ba mai mult, se zvoneşte că relaţia ei cu celebrul actor Pitt a mers dincolo de micile ecrane şi de platourile de filmare.

Presa străină a speculat că cei doi actori ar fi trăit o poveste de dragoste şi în viaţa reală, în ciuda faptului că nu şi-au recunoscut public relaţia. Ce-i drept, Julia era o adevărată frumuseţe pe atunci. Avea doar 29 de ani când a împărţit paltourile de filmare, dar şi o serie de momente tandre cu Brad Pitt, în filmul care avea să o facă super cunoscută. Cu părul lung şi ondulat, cu o faţă curată, cu trăsături fine şi de o frumuseţe ieşită din comun, cu ochii căprui şi blânzi, Julia întruchipa femeia tradiţională, de o frumuseţe naturală.

Avea o siluetă trasă prin inel, accentuată de hainele specifice vremii, cu fuste care îi puneau talia în evidenţă şi rochii vaporoase.  Brad Pitt era la fel de fermecător, făcând un cuplu excepţional pe micile ecrane. Anii au trecut şi şi-au lăsat amprenta pe chipul frumoasei actriţe. A ajuns la vârsta de 53 de ani şi, chiar dacă nu mai are silueta din tinereţe, arată destul de bine pentru vârsta ei. Şi-a acceptat îmbătrânirea în mod natural, fără a apela la operaţii estetice menite să-i estompeze ridurile şi nu se sfieşte să-şi arate chipul cu puţin machiaj atunci când apare pe la evenimente. Cât despre carieră, este încă actrivă la Hollywood, apărând în numeroase producţii printre care şi mini-seria "Howards End".

Iată cum arată în cele mai recente fotografii şi care a fost evoluţia ei de-a lungul ultimilor ani!

2016
În ianuarie 2017
Noiembrie 2017.

Foto: Getty Images, Arhiva OK!, Cinemagia