News

Cum arată Kristin Davis, actriţa din ”Sex and the city”, la 51 de ani?

Cum arată Kristin Davis, actriţa din ”Sex and the city”, la 51 de ani?

O cunoaştem din rolul lui ”Charlotte York”, din serialul de succes ”Sex and the city”. Însă, de la finalizarea filmărilor pentru acest serial au trecut 13 ani, timp în care actriţa Kristin Davis, căci acesta este numele ei real, a stat departe de lumina reflectoarelor. Atunci şi acum. Spre deosebire colegele ei de platou, actriţele Sarah Jessica Parker şi Kim Catrall, Kristin Davis a preferat să se retragă de pe scena publică, dat fiind faptul că nu a mai primit niciun rol cinematografic notabil.

Ea este, în schimb, o activistă convinsă, luptând pentru drepturilor celor nepăstuiţi. De-a lungul anilor, Kristin s-a alăturat mai multor cauze umanitare. Recent, aceasta şi-a dedicat timpul unei  organizaţii care militează pentru drepturile refugiaţilor.

Tocmai de aceea, actriţa în vârstă de 51 de ani a fost surprinsă de paparazzi în timp ce se afla pe aeroportul din Los Angeles, pregătită să zboare către o tabără de refugiaţi. Extrem de deschisă şi de jovială, Kristin s-a oprit câteva momente pentru a vorbi cu jurnaliştii despre cauza pe care o apără şi despre implicarea ei în acea organizaţie.

Kristin-Davis
Aşa arată în prezent.

Aceasta a fost şi ocazia noastră de a o admira pe frumoasa Kristin, care la 51 de ani arată la fel de bine precum arăta şi-n 2004, atunci când s-au încheiat filmările la serialul care a făcut-o faimaosă. Machiată discret şi îmbrăcată lejer, Kristin ne-a demonstrat că timpul a stat în loc pentru ea.

Amintim că actriţa nu este căsătorită, n-a apărut nicioată în public cu vreun partener. Are, însă, o fiică pe nume Gemma Rose Davis, pe care a adoptat-o în 2011. Kristin s-a luptat în adolescenţă cu alcoolismul.