Lifestyle

Cum arată la 26 de ani Sandra, soţia lui Adrian Mutu. Are trup de fotomodel

Cum arată la 26 de ani Sandra, soţia lui Adrian Mutu. Are trup de fotomodel camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Adrian Mutu se mândreşte cu o soţie de nota 10. La 26 de ani, Sandra are trup de fotomodel!

Acum aproximativ 10 ani nu auzim de Sandra Bachici, de tânăra care avea să îi fure inima cunoscutului fotbalist. Apoi, ea a devenit doamna Mutu. Sandra şi Adi s-au căsătorit în 2016, iar nunta fastuoasă au făcut-o mult mai târziu. Iată că anii au trecut, dar Sandra, la 26 de ani, surprinde cu frumuseţea ei naturală. Deşi a devenit mămică în urmă cu trei ani, în 2017, pare că silueta ei nu a suferit nicio transformare.

Sandra este într-o formă de invidiat. Are trupul tonifiat, nici urmă de imperfecţiuni, de celulită. Are şi chipul perfect, fără urmă de riduri. S-a pozat nemachiată şi a urcat imediat imaginea pe reţelele de socializare. Fanii au apreciat ipostaza în care a apărut. 

În 2019, exclusiv pentru OK! Magazine, tânăra mămică a mărturisit că nu se gândea să îşi întemeieze o familie aşa rapid, dar se pare că s-a îndrăgostit: "Nici gând! Poate chiar mă gândeam că voi avea primul copil pe la 30 de ani. Dar aşa e viaţa. Niciodată nu ştii când apare persoana potrivită. Pur şi simplu, între noi atracţia a fost fantastică. Şi a mai fost felul în care mă simţeam când eram cu el... Să poţi să fii tu în întregime, să nu trebuiască să porţi măşti! Ăsta e unul dintre cele mai frumoase lucruri."

Ce spun Sandra şi Adi Mutu despre încă un copil

În interviul exclusiv obţinut de OK! Magazin acum ceva vreme, cei doi au făcut mărturisiri despre al doilea copil. Au fost sinceri: "Dacă vom mai face unul, ne vom gândi bine, pentru că Sandra îşi dorea un copil. Eu am mulţi copii. Şi vreau ca toţi să aibă parte de atenţie. Şi să mai vină un copil când suntem busy cu cariera...", a precizat Adrian Mutu. Şi Sandra a făcut completări: "Acum, că am simţit împlinirea maternităţii, îmi dau seama că nu am neapărată nevoie de încă un copil ca să mă facă să mă simt mai bine de-atât."

Foto: Facebook, OK! Magazine

Modifică Setările