News

Cum arată la 40 de ani Macaulay Culkin, Kevin din "Singur acasă"! A consumat droguri şi ar fi încercat să îşi ia viaţa

Cum arată la 40 de ani Macaulay Culkin, Kevin din "Singur acasă"! A consumat droguri şi ar fi încercat să îşi ia viaţa camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

E cel mai cunoscut film în perioada sărbătorilor de iarnă! Iată cum arată acum Macaulay Culkin, actorul de 40 de ani care a jucat rolului lui Kevin din "Singur acasă". 

Copii, adulţi, părinţi, bunici, cine nu se uită în această perioadă la seria de filme "Singur acasă"? Aşa începem să simţim magia sărbătorilor de iarnă, a Crăciunului care se apropie cu paşi repezi. E momentul acum să îl descoperim şi pe protagonistul filmului, pe Kevin. Macaulay Culkin e actorul care a interpretat rolul micuţului uitat acasă de părinţi în ajunul Crăciunului. 

A ajuns acum la 40 de ani şi e în sfârşit fericit! Macaulay Culkin este complet schimbat, dar în bine...de data aceasta. A trecut peste toate greutăţile din ultimii ani şi are zâmbetul pe buze. Actorul are de câţiva ani o relaţie cu actriţa Disney Brenda Song. Cei doi locuiesc împreună în Paris.

 S-a luptat cu drogurile, alcoolul şi depresia

Nu, viaţa lui nu a fost deloc uşoară, deşi e cunoscut la nivel internaţional, are milioane de fani în toată lumea. Macaulay Culkin a consumat droguri şi se pare că la un moment dat şi-ar fi dorit să îşi ia viaţa. 

„Macaulay priza heroină şi vorbea despre cum vrea să-şi ia viaţa. În acelaşi timp lua şi medicamente, şi dacă nu se oprea la timp, inima i-ar fi cedat. Era foarte drogat, dar ştia clar ce face. Sunt convins că încerca să se omoare.

După incidentul respectiv, ştiam clar că avea nevoie de ajutor psihologic, dar a refuzat să admită că are astfel de probleme”, spunea o sursă apropiată a lui Culkin, în urmă cu câţiva ani, deşi actorul nega orice zvonuri legate de consumul de droguri, scrie presa internaţională.

Foto: Profimedia, Instagram

Modifică Setările