News

Cum arată la 47 de ani, în costum de baie, o fostă divă din "Beverly Hills 90210"

Cum arată la 47 de ani, în costum de baie, o fostă divă din "Beverly Hills 90210"

Pe fosta nevastă a lui Eric Dane, actor de care s-a despărţit în februarie, după 14 ani de mariaj, o ştii foarte bine şi din serialul Beverly Hills 90210, acolo unde a jucat rolul uneia dintre iubitele lui Dylan, personaj interpretat de Luke Perry.

Este vorba despre Antonia "Toni" Marchette, fiica unui gangster, care se îndrăgosteşte de Dylan şi este omorâtă, din greşeală, într-o reglare de conturi.

Blondă, cu părul lung şi creţ şi o pereche de ochi albaştri superbi, Rebecca Gayheart a fost şi a rămas o femeie frumoasă, chiar dacă felul în care arată n-a ajutat-o foarte mult la Hollywood, acolo unde aceasta a făcut mai mult figuraţie.

Rebecca Gayheart, la plajă cu familia

Weekendul trecut, actriţa şi cel care-i este încă soţ, Eric Dane, împreună cu fiicele lor, Billie, de opt ani, şi Georgia, de şase, au fost fotografiaţi împreună pe o plajă din Malibu, ocazie cu caream putut vedea că Rebecca arată, încă, foarte bine, chiar şi-n costum de baie.

Are 47 de ani

Spunem asta deoarece, la 47 de ani, gravitaţia cam învinge, iar corpul femeilor nu mai este chiar cea mai frumoasă privelişte în costum de baie.

Cât despre fostul McSteamy din Anatomia lui Grey, ei bine, starul de 45 de ani este într-o formă fizică de invidiat, aşa cum a făcut-o întotdeauna.

Foto: Hepta