Vedete

Cum arată, la 60 de ani, Carol Alt, fostul model Sports Illustrated care s-a iubit cu legendarul Ayrton Senna?

Cum arată, la 60 de ani, Carol Alt, fostul model Sports Illustrated care s-a iubit cu legendarul Ayrton Senna? camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Era unul dintre acele modele cu forme şi atitudine feminină ale anilor 80 - 90.

Este vorba despre fosta manechină Carol Alt, cu apariţii în Vogue şi Sports Illustrated, convertită, peste ani, în actriţă. Superba brunetă cu ochi albaştri a împlinit 60 de ani pe 1 decembrie şi se menţine, chiar şi la această vârstă, deosebit de atragătoare.

Cum reuşeşte Carol să arate atât de bine, deşi a atins acest prefix (foto jos)? Simplu. Actriţa susţine că este foarte atentă la alimentaţie, eliminând chimicalele, zahărul şi produsele procesate şi punând accentul pe grăsimi sănătoase, precum uleiul de măsline şi avocado. În plus, Carol susţine că are grijă să facă cel puţin un minut de mişcare în fiecare zi.

 

În anii 90, frumoasa născută în New York avea să cunoască un succes deosebit în cadrul showbizului italian, fiind cooptată în numeroase emisiuni de divertisment şi primind roluri într-o serie de filme produse în Cizmă. Probabil că italienii au devenit interesaţi de aceasta după ce modelul a făcut furori graţie relaţiei cu regretatul pilot de curse brazilian Ayrton Senna. Cei doi au avut o relaţie între 1990 şi 1993, pentru ca un an mai târziu Senna să plece dintre noi la doar 34 de ani, în urma unui accident de curse. 

Aventura celor doi a avut loc în timp ce Carol era căsătorită cu un jucător american de hochei, un mariaj care a durat din 1983 până în 1996. Carol avea să recunoască că, deşi era legată oficial de soţul ei, se îndrăgostise nebuneşte de Senna, lucru care a generat, cel mai probabil, şi destrămarea căsniciei sale. 

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările