News

Cum arată la 60 de ani David Duchovny din Dosarele X. Nu mai e dependent de sex, ci de cărţi


Cum arată la 60 de ani David Duchovny din Dosarele X. Nu mai e dependent de sex, ci de cărţi

David Duchovny a rămas în memoria publicului prin două roluri memorabile, cel din Dosarele X şi cel din Californication, dar şi prin dependenţa sa de sex. Azi, la 60 de ani, actorul a lăsat în urmă viaţa intensă şi-şi petrece timpul scriind cărţi. 

În anii 2000, o săptămână fără un nou episod din Dosar X era pustie. Mai ales că aveam prilejul să-i revedem pe agenţii FBI Scully şi Mulder, atât de sobri şi de sexy. Pe David Duchovny l-am revăzut apoi în Californication, un alt serial de succes, după care nu s-a mai auzit mare lucru de el, în afară de celebra sa dependenţă de sex, tratată în diverse centre de renume. 

Dosarele X

În vreme ce partenera lui din Dosarele X, Gillian Anderson, continuă să fie şi azi în lumina reflectoarelor, David Duchovny pare că a intrat într-un con de umbră. Actorul în vârstă de 60 de ani e mai preocupat de cariera de scriitor decât de cea de actor. Domeniu în care excelează, lansându-şi recent a patra carte, Truly Like Lightning, ce are şanse mari să devină bestseller, la fel ca celelalte trei. În paralel, îşi cultivă o altă mare pasiune, cântatul. Deşi recunoaşte că nu este încă maestru la chitară, îi face mare plăcere să susţină concerte.

Davin Duchovny si Gillian Anderson

Spre bucuria celor nostalgici, Gillian a postat recent pe contul ei de Instagram o imagine în care apare alături de fostul partener de film. David şi-a vizitat buna prietenă acasă, iar aceasta nu a ezitat să imortalizeze momentul. Cu păr grizonat şi barbă, este evident că anii şi-au pus amprenta asupra chipeşului actor, însă are acelaşi aer sexy de odinioară. Cert este că David are gene bune, moştenindu-şi mama de 91 de ani, care a ieşit inclusiv la vot în toamna anului trecut.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările