News

Cum arată la 60 de ani frumosul blond din Laguna Albastră? Tocmai a anunţat că îşi caută iubită: ”Vreau o femeie veselă, care nu dramatizează tot!”

Cum arată la 60 de ani frumosul blond din Laguna Albastră? Tocmai a anunţat că îşi caută iubită: ”Vreau o femeie veselă, care nu dramatizează tot!”

Cum arată acum starul din Laguna Albastră? Iubitul blond al lui Brooke Shields îşi caută parteneră. Celebrităţi despre care nu mai ştim nimic.

Christopher Atkins a dat sfoară în ţară, este în căutare de parteneră. Şi o vrea cât mai neastâmpărată cu putinţă. Au trecut 40 de ani de la lansarea filmului Laguna Albastră, iar starul masculin simte că nu a îmbătrânit deloc.

Potrivit Page Six, actorul Christopher Atkins are 60 de ani şi a glumit recent spunând că e în căutare de parteneră neastâmpărată, chiar obraznică, să-i îndeplinească cele mai îndrăzneţe fantezii. ”Vreau o femeie veselă, care nu dramatizează totul. Sunt prea bătrân să mai ascult drame.”

”Vreau o femeie care adoră să râdă, să fie spontană, să vorbească deschis despre tot, mai ales despre intimitate. Să aibă capacitatea de a-şi exprima sinele autentic, fără teama de judecată sau ridicol.”

Este, probabil, dorinţa tuturor bărbaţilor, nu-i aşa? Cine şi-ar dori o femeie ursuză sau cicălitoare?

Paradisul cu o femeie este atunci când ea râde. Iar Christopher ştie asta, doar a fost în tinereţe cu superba Brooke Shields în paradis.

Atkins a fost căsătorit timp de 20 de ani cu actriţa Lyn Barron, cu care are doi copii şi se descrie ca fiind un bărbat monogam.

Iată cum arată starul din Laguna Albastră:

 

Comentarii

Modifică Setările