News

Cum arată, la 60 de ani, Prinţesa Leia din Războiul Stelelor?

Cum arată, la 60 de ani, Prinţesa Leia din Războiul Stelelor?

Dacă eşti fan al seriei Războiul Stelelor, o cunoşti cu siguranţă pe Carrie Fisher. Sau fie, pe prinţesa Leia, rolul care i-a marcat cariera actriţei ajunse acum la 60 de ani. Prinţesa Leia şi Han Solo Şi da, povestea de dragoste dintre personajul principal, Han Solo, jucat de Harrison Ford, şi Leia s-a tradus şi în realitate, timp de trei luni, când o Carrie de 19 ani s-a iubit cu actorul pe atunci în vârstă de 33, pe platourile primului film din franciză.

Anii au trecut şi Carrie a cam dispărut de pe radarul Hollywoodului, pentru a reveni anul trecut, cu un rol în sequelul Star Wars: The Force Awakens. Pe plan personal, fosta prinţesă Leia nu se poate declara foarte împlinită, spre deosebire de partenerul ei, Harrison Ford.

Actriţa are la activ două mariaje ratate, unul cu muzicianul Paul Simon şi al doilea cu impresarul Bryan Lourd, tatăl singurului ei copil, Billie, în vârstă de 24 de ani.

attends the 54th New York Film Festival - "Bright Lights" Photo Cal on October 10, 2016 in New York City.
Carrie Fisher, la New York Film Festival
attends the 54th New York Film Festival - "Bright Lights" Photo Cal on October 10, 2016 in New York City.
Carrie, acum la 60 de ani

În ciuda abuzului de droguri care i-a măcinat viaţa şi din cauza căruia şi-a ratat cariera, actriţa diagnosticată şi cu sindromul bipolar este o prezenţă destul de agreabilă la bătrâneţe.

În cele mai recente fotografii cu ea, de pe 10 octombrie, Carrie apare într-o formă foarte bună şi prezentabilă, rămânând fidelă părului lung, marcă personală.

Modifică Setările