News

Cum arată Lady Gaga fără machiaj?

Cum arată Lady Gaga fără machiaj?

Ne-am obişnuit s-o vedem în ţinute excentrice, cu coafuri complicate şi cu faţa încărcată de machiaj. Deunăzi însă artista s-a expus voit pe Twitter, fără retuşuri cosmetice. Lady Gaga e una dintre cele mai fotografiate vedete de la ora actuală. Cu toate acestea, chiar dacă de multe ori îşi simte spaţiul invadat, se pare că artista vrea ca fanii ei să ştie totuşi mai multe decât reuşesc pozele paparazzilor să transmită prin intermediul tabloidelor şi revistelor mondene.

Astfel, Gaga se numără printre celebrităţile care şi-au făcut un obicei din a se fotografia singure, în intimitate, şi de a posta pentru fani instantanee cu ele în ipostaze casnice.

Ieri, cântăreaţa le-a făcut o nouă surpriză admiratorilor săi şi s-a fotografiat în baie, în faţa oglinzii. Cu părul prins şi cu o floare după ureche, Lady Gaga a vrut să-şi dezvăluie frumuseţea naturală, cu ajutorul telefonului mobil. Ataşat fotografiei, cântăreaţa a postat urarea: „Să aveţi o zi bună!“.

Cu câteva zile înainte, Gaga a mai postat o altă fotografie pe Twitter, în care se mândrea cu noua ei pereche de cercei supradimensionaţi.

Foto: Twitter