News

Cum arată Laura Cosoi la plajă. A dezvăluit în câte luni este însărcinată!

Cum arată Laura Cosoi la plajă. A dezvăluit în câte luni este însărcinată!

Laura Cosoi a început anul cum nu se poate mai bine. Noaptea dintre ani a prins-o în Dubai, alături de soţul său, Cosmin Curticăpean, iar de câteva zile se bucură de un concediu ca în paradis în îndepărtatul Seychelles.

Şi aceasta vacanţă este cu atât mai frumoasă cu cât actriţa este însărcinată cu primul său copil, aşa cum le-a dezvăluit fanilor de pe Instagram chiar de ziua ei de naştere: „Aşteptăm o fetiţă în viaţa noastră! Aceştia suntem noi, viitorii părinţi, binecuvântaţi, emoţionaţi şi foarte fericiţi. ? P.S.: Am ales să vă împărtăşim această bucurie de ziua mea, practic ultima aniversare în doi!”

Atunci Laura Cosoi dezvăluia sexul copilului, dar nu şi cât de avansată este sarcina, iar din pozele distribuite pe reţelele de socializare nu i se putea vedea burtica tocmai pentru că purta haine negre sau tricouri largi. Cu toate acestea, blonda a dezvăluit recenet tot prin intermediul reţelelor de socializare că este gravidă în 4 luni, urmând să dea naştere primului său copil în această primăvară. Cât despre burtica de gravidă, începe să prindă contur. Laura s-a fotografiat chiar şi în costum de baie, aşa că fanii au putut să vadă on primă  modificare a corpului său.

 

Foto: Instagram Laura Cosoi