News

Cum arată Lavinia Pârva în al doilea trimestru de sarcină

Cum arată Lavinia Pârva în al doilea trimestru de sarcină camera-retro icon Vezi galeria 1 poze

Artista şi-a ascuns mult timp sarcina şi nici acum nu este dispusă să defileze cu burtica de gravidă la vedere.

Lavinia Pîrva (34) şi Ştefan Bănică (51) vor deveni în curând părinţi. Vestea a dat-o artistul într-unul dintre concertele sale de Crăciun.

Dar în ciuda faptului că fanii abia aşteaptă s-o vadă cu burtica de gravidă, din câte se pare Lavinia nu vrea să le satisfacă prea curând această curiozitate. Însărcinată în luna a cincea, aceasta îşi maschează sarcina purtând haine cât mai largi şi postând fotografii doar portret pe reţelele de socializare.

Chiar şi aşa, se poate observa o schimbare la nivelul feţei, semn că deja a pus câteva kilograme în plus. Iar într-una dintre fotografii se vede şi cum ţine mâna pe burtică - chiar dacă artista a fost atentă şi a tăiat poza astfel încât să nu se observe cât de mult a luat în greutate în aceste luni.

Zilele trecute, Lavinia a lansat "Plângi, fată!", o nouă piesă realizată în colaborare cu Mihai Chiţu, câştigător la "Vocea României", al cărei videoclip a fost filmat în toamnă.

Cert e că Ştefan Bănică Jr. va fi tătic pentru a treia oară şi, chiar dacă a acumulat experienţă pe vremea când Radu Ştefan (16) şi Violeta (11) erau mici, emoţiile venirii pe lume a bebeluşului rămân aceleaşi. Asta cu atât mai mult cu cât el şi soţia lui s-au chinuit ani întregi să devină părinţi. Bănică Jr a declarat, recent, într-un interviu pentru Antena Stars, că se simte liniştit şi împlinit, alături de Lavinia Pârva, cu care şi-a oficializat relaţia în 2017, după o poveste de dragoste de patru ani. Cei doi au ales să se căsătorească departe de casă, în Bulgaria! Evenimentul a fost ascuns chiar şi invitaţilor. Ştefan Bănică şi-a invitat prietenii şi rudele în Bulgaria pentru a-şi sărbători ziua de naştere. Cel puţin asta au ştiut invitaţii, care s-au trezit la o nuntă în Bulgaria, cea a lui Ştefan Bănică şi a Laviniei Pîrva. Petrecerea a avut loc într-un hotel din staţiunea Balcic, iar lumea s-a distrat pe cinste.

Modifică Setările