Vedete

Cum arată Linda Gray, actriţa din Dallas, la 77 de ani

Cum arată Linda Gray, actriţa din Dallas, la 77 de ani

Astăzi este ziua de naştere a actriţei Linda Gray, celebră pentru personajul său, Sue Ellen. Ea a fost soţia alcoolică a lui J.R. Ewing din Dallas, iar acum arată excepţional pentru vârsta sa şi încă mai actrivează în industria cinematografiei.

Despre ea chiar s-ar fi spus că ar avea origini româneşti, căci mama sa s-ar fi născut la Bucureşti în 1923, însă totul s-a dovedit a fi total fals. Cu toate acestea, actriţa americană care a ajuns la venerabila vârstă de 77  de ani este într-o formă de zile mari, în ciuda unei vieţi tumultoase şi a unui rol în pielea căruia s-a simţit ciudat.

A avut o viaţă grea şi a crescut lângă o mamă violentă şi alcoolică, apoi a avut parte de un soţ la fel de violent de care în cele din urmă a divorţat, după cum actriţa a scris în propriile sale memorii, însă ea a ales altă cale - să ducă un trai sănătos pentru o viaţă lungă şi frumoasă. Rolul care a făcut-o faimoasă nu a fost unul întâmplător, ci a exemplificat exact momentele din viaţa sa reală, din copilărie şi interacţiunile cu un om căzut în patima alcoolului. În realitate este cea mai liniştită persoană, chiar dacă a avut o viaţă zbuciumată. Odată cu trecerea anilor au apărut şi ridirile şi alte semene ale îmbătrânirii, însă nu şi-a pierdut deloc din farmecul de altădată.

Foto: Getty Images, Arhiva OK

Modifică Setările