News

Cum arată Lino Golden după operaţie? Nu a slăbit gradual, ci brusc şi s-a ales cu exces de piele: "La început îmi era ruşine de cum arăt"

Cum arată Lino Golden după operaţie? Nu a slăbit gradual, ci brusc şi s-a ales cu exces de piele: "La început îmi era ruşine de cum arăt" camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

S-a operat pentru a scăpat de excesul de piele, iar acum e mândru de felul în care arată! Iată transformarea lui Lino Golden. 

Lino Golden, pe numele sau real, Radu Cârstea, în vârstă de 23 de ani, este un tânăr ambiţios care a cunoscut celebritatea încă din adolescenţă, dragostea pentru muzică şi-a cultivat-o încă din copilărie. La vârsta de şase ani descoperea violoncelul, lecţiile de pian, pentru ca în adolescenţă să îmbrăţişeze o carieră artistică în muzica rap.

Lino Golden a povestit că dragostea pentru sport i-a fost insuflată de  Alex Velea, cel care i-a călăuzit paşii în industria muzicală. El a povestit momentele dificile prin care a trecut de-a lungul timpului, cum s-a luptat cu kilogramele care l-au adus în pragul obezităţii şi cum l-a motivat Alex Velea să câştige această luptă cu kilogramele în plus, care ii puneau viaţa în pericol. La doar 16 ani, Lino cântărea 100 de kilograme, însă după luni de regim alimentar, sport intens, acesta a mărturist că a reuşit să slăbească 30 de kilograme. “La 16 ani aveam 100 de kg, atunci am luat hotărârea că treuie să slăbesc. Ţin mine că Alex Velea mi-a spus că nu mă va mai ajuta să slăbesc, când m-a prins că nu mă ţineam de dietă cu adevărat. Acela a fost momentul când am devenit foarte serios în această privinţă. Primul lucru pe care am început să îl fac a fost acela de a alerga în parc, însă după două minute mi s-a făcut rău şi eram pe punctul de a chema ambulanţa. Atât dieta pe care o ţineam, cât şi sportul intens m-au ajutat să slăbesc foarte mult. După prima lună, diferenţa s-a văzut, atât în oglindă, cât şi pe cântar; am reuşit să slăbesc  10 kilograme. În trei luni de zile am slăbit 30 de kilograme”, a povestit Lino Golden.

În scurt timp a slăbit 30 de kilograme, iar totul era vizibil. A rămas cu un exces de piele pe care acum, în octombrie 2020, l-a reuşit să îl îndepărteze cu ajutorul medicului. A fost supus unei operaţii: "Am trecut prin multe lucruri că să ajung aici. S-a ras de mine când eram gras, am slăbit 30 de kg, am rămas cu exces de piele pentru că am slăbit prea repede aşa că am avut nevoie de această operaţie pentru mine în primul rând. Nu va lăsaţi afectaţi de oamenii care va judecă. Mulţumesc lui Dumnezeu pentru ambiţie", a scris el recent în mediul online. A postat chiar şi o imagine de pe patul de spital, cu operaţia.

 

Acum, la luni de zile de la operaţie, el a dezvăluit tuturor ce sentimente îl înceracă, dar şi cum arată. "La inceput sincer imi era rusine de cum arat 😞...dupa ce am ajuns sa inteleg ca in primul rand trebuie sa ma simt eu bine in pielea mea si dupa sa ma intereseze ce vorbeste lumea de mine 😘 Am muncit foarte mult si sunt mandru de realizarile mele din punct de vedere al aspectului si a sanatatii. Daca lumea iti da hate si si-o ard bully cu tine pentru cum arati nu trebuie sa te simti down,down sunt ei pentru ca ala e nivelul lor"

 

Foto: Instagram, Facebook

Modifică Setările