News

Cum arată logodnica lui Bud din "Familia Bundy"? Este cu un cap mai înaltă decât el şi i-a dăruit o fetiţă

Cum arată logodnica lui Bud din "Familia Bundy"? Este cu un cap mai înaltă decât el şi i-a dăruit o fetiţă camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

În serialul Familia Bundy, el era mezinul familiei, neatrăgător, fără prieteni, dar ceva mai isteţ decât superba lui soră, Kelly Bundy.

Au trecut mulţi ani de-atunci, dar, din păcate pentru simpaticul actor David Faustino, rolul lui Bud Bundy a rămas cel mai important din cariera lui actoricească. După încheierea filmărilor la celebrul sitcom, în 1997, actorul acum în vârstă de 46 de ani le-a încercat pe toate, printre care şi să-şi facă un nume în muzica rap.

Cel mai recent, David s-a axat pe radio, fiind gazda unui program de divertisment. Mai interesant este, însă, parcursul personal al actorului.

A fost căsătorit între 2004 şi 2006 cu numita Andrea Elmer, însă, în prezent, acesta trăieşte o poveste frumoasă cu un model cu un cap mai înaltă decât el. Era şi uşor să fie aşa, având în vedere înălţimea de doar 1,60 m a lui David...

Logodnica lui, pe numele ei Lindsay Bronson, este o blondă superbă care i-a dăruit lui David o fiică în anul 2015, pe micuţa Ava Marie.

Ne bucurăm că fostul Bud are o familie atât de frumoasă…

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările