Vedete

Cum arată Loredana Groza în costum de baie la 50 de ani. Are forme voluptoase şi corp tonifiat

Cum arată Loredana Groza în costum de baie la 50 de ani. Are forme voluptoase şi corp tonifiat camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

Nu îşi ascunde vârsta şi nici corpul! Loredana Groza, la 50 de ani, se mândreşte cu formele şi silueta ei de invidiat! Artista a îmbăcat un costum de baie sexy, s-a pozat aşa şi a urcat imaginile pe reţelele de socializare. Toţi fanii au putut să o admire!

O vedem pe scenă de zeci de ani de zile, o vedem şi la masa juriului în diversele proiecte de televiziune, dar de puţine ori am remarcat-o în timpul său liber, atunci când nu este cântăreaţa Loredana Groza, ci femeia Loredana, mama Loredana, soţia Loredana. Artista are o viaţă personală frumoasă la fel ca şi cea profesională. Are un soţ devotat şi o fiică pe care o iubeşte enorm. 

Atunci când nu e pe scenă, Loredana Groza se dedică familiei, dar îşi face timp şi pentru ea. Vrea să arate perfect în faţa publicului, tocmai de aceea pune mare preţ pe imaginea ei. Are grijă să facă mult sport, face chiar şi yoga. Aşa a reuşit să aibă un corp tonifiat cum multe femei şi-ar dori. Aşadar, se bazează chiar şi pe un regim de viaţă sănătos, are grijă la alimentaţie. Spunea la un moment dat un secret din dieta sa: "Dimineaţa beau, pe stomacul gol, o cană cu apă fierbinte. Acum am mâncat un iaurt şi am pus nişte seminţe de in. Vă recomand şi vouă, e foarte săţios", declara artista, cu ceva vreme în urmă, într-un interviu la Magic FM.

În plus, Loredana Groza a mărturisit că a renunţat la zahăr, la dulciuri. Sport şi dietă! Acestea sunt "ingredientele" magice pentru un trup de invidiat. Aşa face că acum, artista de 50 de ani s-a pozat în costum de baie. Loredana Groza poartă un costum din două piese care îi lasă formele voluptoase la vedere. Se mândreşte chiar şi cu abdomenul ei. Priviţi în galeria foto!

Transformarea Loredanei Groza din 1986, de la debutul pe scena Festivalului de muzică uşoară de la Mamaia, şi până acum

Loredana Groza umple inima oricui de bucurie atunci când urcă pe scenă! Aşa a făcut în 1986, la debut, şi aşa face şi acum, în 2020, când este un artist consacrat şi iubit de o ţară întreagă. Spune-mi un român care nu o cunoaşte pe Loredana Groza sau nu fredonează una dintre piesele de succes ale artistei! Loredana Groza a cucerit publicul de la 16 ani! Cântăreaţa a cunoscut rapid succesul, în anul 1986, când a câştigat Festivalul de muzică uşoară de la Mamaia, fiind cea mai tânără participantă şi câştigătoare din istoria concursului.

Celebra artistă îşi aminteşte cu plăcere şi nostalgie de acea vreme, dovada fiind o fotografie postată de ea pe o reţea de socializare. ”O inima de 16 ani! Vintage Lori”, a scris cântăreaţa lângă imaginea datând de acum 33 de ani.

Foto: Facebook

Modifică Setările