Meghan & Harry

Cum arată mai exact casa în care Ducii de Sussex se vor muta cât de curând? Poate fi vizitată!

Cum arată mai exact casa în care Ducii de Sussex se vor muta cât de curând? Poate fi vizitată! camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Prinţul Harry şi Meghan Markle se vor muta, la începutul lui 2019, în Frogmore Cottage de pe proprietatea Windsor, iar pregătirire pentru amenajarea casei lor sunt în toi. 

În noiembrie, Palatul Kensington a anunţat că Ducii de Sussex îşi schimbă reşedinţa, fiind una dintre rarele dăţi când un membru atât de important al familiei regale britanice – cum e Prinţul Harry – nu va mai locui în Londra. Viitorii părinţi se vor muta în cabana lor Frogmore (galerie foto), de pe proprietatea Windsor, cu puţin timp înainte ca Meghan să nască, adică în primăvara lui 2019.

Cuplul regal îşi va menţine casa de la ţară Cotswold şi biroul în Palatul Kensington, însă Frogmore Cottage – care le-a fost oferit de Regină celor doi proaspăt căsătoriţi – va fi reşedinţa lor principală.    

Cum spuneam şi cu alte ocazii, noua lor casă are deja amintiri dragi celor doi. Acolo Prinţul Harry şi Meghan Markle şi-au realizat fotografiile de nuntă, în 2017, şi tot acolo şi-au ţinut recepţia nupţială, în mai 2018. Dar există mult mai multe lucruri interesante despre viitoarea casă a Ducilor de Sussex!

Modifică Setările